Derby-ul dintre Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava va fi transmis LIVE VIDEO pe SportSV.ro

Suporterii formațiilor Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava vor putea fi alături de echipele favorite prin intermediul site-ului nostru. 

Primul derby al județului Suceava din acest sezon poate fi urmărit sâmbătă, 3 octombrie, începând cu ora 15:00 pe pagina de facebook SportSV.ro. Cu maximum de puncte după trei etape, fălticenenii primesc vizita formației pregătite de Dorin Goian și Daniel Bălan. Dacă în cadrul formației din Fălticeni, tehnicianul Daniel Stoica dispune de toți jucătorii, de partea cealaltă Foresta va avea două absențe imporante în teren, dar și una pe bancă. Vlad Fărcășan și Radu Ungurianu sunt accidentați, iar cel din urmă are șanse mici să mai poată evolua în acest an. Totodată, Dorin Goian a fost confirmat cu Covid-19 și va absenta de la derby-ul de pe stadionul ”Constantin Jamaischi”.

Prin urmare, ne așteptăm să avem parte de un meci spectaculos din parte a două echipe cu poftă de goluri. Cine va câștiga în acest joc își va lua un avantaj clar în lupta pentru unul din cele două locuri din Seria I a Ligii a III-a.

Această transmisiune este posibilă datorită implicării televiziunii locale NEst-TV Channel.

 

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts