Bucovina Rădăuți, umilită de Sporting Juniorul Vaslui

Rădăuțenii înregistrează cea de-a treia înfrângere consecutivă în campionat și coboară pe loc de play-out.

Bucovina Rădăuți traveresează cea mai slabă perioadă din istoria sa în Liga a III-a, iar de mai bine de patru etape elevii lui Florin Cristescu nu au mai simțit gustul victoriei. Ultima victorie a rădăuțenilor s-a înregistrat în data de 2 octombrie, pe teren propriu, în compania formației ACS Foresta Suceava. După înfrângerea dureroasă din urmă cu două etape cu 0-4 în fața liderului Dante Botoșani, Bucovina Rădăuți a mai doborât un record negativ fiind învinsă în deplasare cu scorul de 5-0 de tinerii jucători ai formației Sporting Vaslui.

Rând pe rând, jucătorii vasluieni s-au distrat cu apărarea oaspeților și au marcat de cinci ori în poarta apărată de Eduard Udeanu. Într-un interval de 8 minute echipa vasluiană și-a adjudecat victoria, primul care a ieșit la rampă a fost Aurel June care l-a executat pe goalkeeper-ul rădăuțean cu un șut la colțul lung, trei minute mai târziu Marian Ciobotaru a majorat diferența la două goluri, iar până la pauză Andrei Mihai a dus scorul la 3-0.

În repriza secundă, conștienți că șansele unui miracol sunt aproape imposibile, rădăuțenii nu mai aveau de apărat decât onoarea ceea ce nu s-a întâmplat. Prin urmare, după o oră de joc tabela de pe stadionul Municipal din Vaslui arăta un neverosimil 5-0. În minutul 60, echipa gazdă beneficiază de un penalty transformat de goalkeeper-ul Ionuț Ailenei, iar Andrei Mihai închide tabela la scorul de 5-0. O umilință mare pentru rădăuțeni care se întorc acasă fără puncte, dar cu traista plină de goluri.

În runda următoare, elevii lui Florin Cristescu își pot recupera moralul cu o victorie împotriva formației CSM Pașcani, meci programat să se dispute pe teren propriu începând cu ora 14:00.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Sport Actual

Total
2
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts