Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni țintește podiumul în Liga a III-a și un parcurs cât mai lung în Cupa României

Șomuz Fălticeni se pregătește de primul meci oficial post-pandemie în compania formației Dante Botoșani în cadrul primului tur din Cupa României. 

Echipa pregătită de Daniel Stoica va deschide sezonul competițional 2020-2021, miercuri, 9 septembrie, în primul tur al Cupei României într-un joc în care fălticenenii vor înfrunta, în deplasare, pe stadionul Municipal din Dorohoi, formația Dante Botoșani. Nou-promovată în Liga a III-a, formația din nord-estul Moldovei, Dante Botoșani este pregătită de fostul antrenor al Forestei Suceava, Vespazian Colban. Fălticenenii sunt încrezători înaintea acestui duel în condițiile în care conducerea clubului a realizat o serie de transferuri importante în această vară.

Managerul sportiv al Fălticeniului, Iulian Darabă, a precizat că vor trata la modul cel mai serios jocul cu Dante Botoșani și totodată speră că vor obține accederea în turul următor.

”Pentru a ne îndeplini obiectivul propus acela de a termina în primele două echipe din seria noastră și de a avea un parcurs cât mai lung în Cupa României am fost conștienți încă de la început că echipa trebuie să capete o altă înfățișare. Toți jucătorii sunt motivați și nerăbdători să intre în teren și să aducă victoria și implicit calificarea în următorul tur din Cupa României. Sunt încrezător în staff-ul tehnic și în echipă chiar dacă au trecut 6 luni de la ultimul meci oficial. Până la desfășurarea meciului din Cupa României lotul de jucători va fi completat cu încă doi jucatori cu experiență.”, a declarat Iulian Darabă pentru SportSV.ro. 

În altă ordine de idei, conducerea clubului fălticenean s-a despărțit de comun acord cu Radu Marinescu care a ales să evolueze mai aproape de ”casă”, acesta fiind originar din Brașov. Având un lot numeros, Fălticeniul ar putea să se despartă și de alți jucători în perioada următoare.

”Dacă reușim sa perfectăm cele două transferuri cu siguranță vom mai renunța și la alți jucători. Ne-am despărțit de comun acord de Radu Marinescu care și-a dorit să joace la o echipă de Liga a III-a mai aproape de casă, el fiind din Brașov. Alexander Song a fost împrumutat la Ceahlăul Piatra Neamț.”, a mai adăugat Iulian Darabă. 
Șomuz Fălticeni va evolua pe data de 9 septembrie în Cupa României, iar în cursul aceleiași săptămâni, echipa pregătită de Daniel Stoica va disputa și primul joc oficial din campionat.
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Cronica de Fălticeni
Total
0
Shares
Related Posts