Coronavirus împiedică desfășurarea proiectului ”Football in heaven”

Unul dintre cele mai așteptate proiecte de groundhopping din România a fost anulat din cauza coronavirusului. 

Sunt cunoscute deciziile pe care atât Guvernul României cât și majoritatea instituțiilor statului le-a luat pentru a preveni cazurile îmbolnăvirii cu coronavirus. Răspândirea coronavirusului a avut un puternic impact și în lumea sportului motiv pentru care autoritățile statului au decis ca activitiățile sportive ce presupun prezența unei mase mare de oameni să aibă loc fără spectatori, iar unele competiții au fost deja anulate.

După ce Federația Română de Fotbal a decis ca jocurile de Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a să se dispute fără spectatori, acum a venit rândul ca diverse activități și proiecte să fie anulate în urma răspândirii coronavirusului. Prin urmare, proiectul ”Football in Heaven” inițiat de jurnalistul PRO X și Sport.ro, Emanuel Roșu, nu se va putea desfășura din motivele mai sus menționate.

Emanuel Roșu a dorit să le transmită un mesaj tuturor celor care și-au luat bilete cu destinația România pentru a putea participa în cadrul proiectului ”Football in Heaven” ce urma să se desfășoare la Suceava și Bistrița Năsăud.

”Salutare tuturor! Îmi cer scuze, sper să nu mă urâți după asta. Nu mai putem face ca excursia noastră să se mai aibă loc din cauza coronavirusului. În această dimineață, cele două autorități locale cu care colaboram au decis să anuleze totul pe baza restricțiilor naționale anunțate seara trecută. Îmi pare foarte rău de toate, sper că veți putea să mă iertați. A fost în afara oricărui control. În ciuda încercării de a asigura tuturor că nu vom infecta întreaga țară cu coronavirus, se pare că am eșuat. Scuzele mele cele mai profunde. Călătoria FIH 5 este oprită. Îmi pare foarte rău pentru tot stresul, vă rog să mă iertați.”, a scris Emanuel Roșu într-o postare pe facebook. 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts