Șomuz Fălticeni predă o lecție dură de fotbal liderului ligii a III-a

Marco Enciu și Florin Robciuc au adus victoria formației pregătite de Daniel Stoica în fața liderului Știința Miroslava.

Șomuz Fălticeni speră în continuare la primele două locuri după victoria la scor de nereprezentare în fața grupării ieșene, Știința Miroslava. Echipa antrenată de Daniel Stoica a deschis scorul înainte de pauză prin Marco Enciu în urma unei lovituri de la 11 metri. Cu un om mai puțin după eliminarea lu Franck Toukam în repriza secundă, fălticenenii și-au mărit avantajul prin același Marco Enciu. Scorul final a fost stabilit de Florin Robciuc care a închis tabela la scorul de 3-0 în minutul 94.

Iulian Darabă: ”Păstrăm în continuare șanse la primele două locuri”

Felicitări jucătorilor și staff-ului tehnic pentru victoria cu Miroslava. A fost un joc cu o încărcătură foarte mare pentru jucători și staff-ul tehnic, dar au gestionat acest meci foarte bine. Chiar dacă la scorul de 1-0 pentru noi am rămas în 10 jucători, cei din teren au jucat de la egal la egal cu echipa din Miroslava și am reușit să mai marcăm de două ori. Matematic suntem cu șanse pentru primele două locuri și o să tratăm fiecare meci cu aceeași seriozitate ca în acest joc. Din partea conducerii, jucătorii și staff-ul tehnic au tot sprijinul și ne dorim ca la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivul propus la începutul sezonului. Mulțumim președintelui executiv care a fost alături de noi la un meci foarte important. Mulțumesc sponsorului principal, firmei ROMFOUR, reprezentată prin managerul Andi Stan, care a motivat financiar jucătorii.”, a precizat directorul sportiv, Iulian Darabă.

Şomuz Fălticeni: Chindriș – Chiseliță, Forizs, Toukam, Njindja, Robciuc, Săhlean, Ricciulli, Julei, Tănăsoiu, Enciu. Au mai intrat: Tchassem, Dohotariu și Camara.

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va evolua pe terenul formației Ceahlăul Piatra Neamț. Gruparea nemțeană a pierdut în această rundă în fața Bucovinei Rădăuți cu scorul de 1-0.

Total
26
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts