Renaște fotbalul la Putna

Veste extraordinară pentru iubitorii sportului rege din Putna și nu numai.

Mai exact, autoritățile locale din comuna Putna, au decis reînființarea echipei de fotbal Bradul Putna, care vine la pachet cu obiective îndrăznețe și colaborări importante pentru dezvoltarea fotbalului din zona Bucovinei.
Unul dintre cele mai benefice parteneriate din acest frumos proiect îl reprezintă viitorul parteneriat cu Academia Mihai Roman.
Având în vedere faptul că Academia are în componență copii de mare perspectivă, extrem de talentați și muncitori, Bradul Putna va putea fi în viitor o rampă importantă de lansare pentru ei.
Echipa din Putna va evolua în Liga a IV-a, sub îndrumarea unei conduceri și a unui staff profesionist și dedicat fotbalului și va fi compusă în marea majoritate din jucători locali foarte talentați și dornici să facă performanță pentru comuna Putna și județul Suceava.
Totodată, Bradul Putna va evolua în curând pe cel mai modern stadion din județul Suceava și va beneficia de toată susținerea autorităților locale și a partenerilor.
Este un pas important și o oportunitate ideală de dezvoltare pentru tinerii jucători din zonă, după cum știm foarte bine, Bucovina este o zonă bogată în sportivi talentați, iar gruparea din Putna promită că va încerca să-i promoveze pe cât de mult posibil și să-i ajute să-și atingă potențialul lor maxim.
Articol scris de: Cristian Ploșceac
Total
0
Shares
Related Posts