Șomuz Fălticeni cedează surprinzător pe teren propriu în fața Viitorului Darabani

Ultima clasată înaintea acestei runde, Viitorul Darabani, produce surpriza pe stadionul ”Constantin Jamaischi” și îi ia Fălticeniului toate punctele puse în joc. 

Deși pornea cu a doua șansă în acest joc, formația botoșăneană câștigă cu scorul de 1-0 în fața echipei pregătite de Iulian Ionesi și se întoarce la Darabani cu toate cele trei puncte. Gruparea fălticeneană venea după un eșec în ultima etapă din tur în compania unei alte grupări din județul Botoșani, însă cu toate acestea pornea duelul cu Darabani drept favorită. Același lucru probabil că l-au considerat și jucătorii antrenați de Iulian Ionesi care și-au subestimat adversarul, iar acest lucru i-a costat.

Jocul șters și aproape de nerecunoscut a costat-o pe Șomuz cele trei puncte. Tehnicianul Iulian Ionesi a început partida cu o echipă formată în mare parte din jucători de rezervă, probabil să-și menajeze titularii pentru jocul cu Știința Miroslava. Fălticenenii nu au repetat isprava din tur atunci când au măturat pe joc cu Viitorul Darabani, iar trupa lui Cristi Ungureanu a produs surpriza etapei. Formația din Botoțani a reușit golul victoriei prin Alexandru Arcip în minutul 85. Gazdele nu au mai putut face nimic pentru a reveni pe tabelă, iar rezultatul obținut o trimite pe Șomuz Fălticeni pe locul al 7-lea, însă la două puncte de ultimul loc ce asigură calificarea în play-off.

Șomuz Fălticeni: Silviu Ederan – Alexandru Grigosița, Vasile Maganu, Alexandru Pitic, Vasile Chirilescu, Eduard Julei, Daniel Bejenar, Aurelian Cara, Vasile Dănilă, Paez Zarate, Vasile Vitu. 

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va evolua tot pe teren propriu în compania uneia dintre contracandidatele pentru un loc în play-off, Știința Miroslava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Șomuz Fălticeni

Total
0
Shares
Related Posts