Sponsori Sponsori

Foresta Suceava – Dinamo București în optimile Cupei României

Unul dintre meciurile pe care sucevenii doreau să-l vadă pe Areni în optimile Cupei a fost cel dintre Foresta Suceava și Dinamo București. Astăzi, la Casa Fotbalului sorții au decis că cele două formații se vor întâlni în această fază a competiției. Conducerea clubului Foresta Suceava a anunțat că este mulțumită de tragerea la sorți și că în zilele următoare suporterii ”galben-verzilor” vor ști exact unde se va disputa jocul. Meciul dintre Foresta Suceava și Dinamo București urmează să fie programat în una din zilele de 29-31 octombrie.

Acum 19 ani, Foresta s-a impus cu 5-4 în Ștefan cel Mare, după ce a fost condusă cu 4-0. În minutul 47, “câinii” conduceau cu 4-0, dar Foresta a revenit și a întors rezultatul spectaculos.

“Dinamo va sufla și în iaurt să nu aibă loc iar o surpriză! E un meci special pentru Suceava, după calculele hârtiei ar fi greu de realizat. Nu mai e echipa din anii 2000 a Forestei. Noi am suferit după cooperativă, dacă stăm bine să ne gândim. În turul acelui sezon în care am bătut-o pe Dinamo, am terminat pe cinci, iar în retur,  nu știu cum se făcea că aveam doar arbitri din Galați”, a declarat Marin Barbu la Digi.

Optimile Cupei României

Sănătatea Cluj – Petrolul Ploiești

Foresta Suceava – Dinamo București

Sepsi Sfântu Gheorghe – Astra Giurgiu

Academica Clinceni – FC Botoșani

U Cluj – FCSB

Metalul Buzău – Poli Iași

Craiova – FC Voluntari

Hermannstadt – CS Mioveni

https://www.facebook.com/sportsv.ro/videos/361818358030615/

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts