CA-LI-FI-CA-RE?! Foresta se duelează cu Aerostar pentru un loc în 16-zecimi

Cupa României | Turul IV | Foresta Suceava – Aerostar Bacău, marți, ora 16:30, stadionul Areni

E clar că în sport, deci automat și în fotbal, valoarea îți este dată de duelurile împotriva celor puternici, celor care au același țel ca al tău, VICTORIA. Din acest punct de vedere, mâine, pentru Foresta a venit vremea primului mare examen. Un examen care nu este deloc ușor, împotriva unei echipe care acum câteva luni evolua în liga secundă, iar acum caută revenirea spre al doilea eșalon al țării. De la ora 16:30, mâine, pe Areni, are loc unul dintre cele mai interesante dueluri din această fază a competiției, Foresta Suceava – Aerostar Bacău. Pe hârtie, teoretic, se anunță un joc echilibrat între două echipe puternice ale Ligii a III-a, echipe ce își propun promovarea sezonul acesta. Băcăuanii se află într-o formă de invidiat având în acest start de sezon 9 puncte din 9 posibile împărțind fotoliul de lider cu cei de la Bucovina Rădăuți.

De partea cealaltă, galben-verzii sunt cu o poziție mai jos și cu 2 puncte mai puțin în clasament după victoriile cu Oțelul Galați și Sporting Liesti, dar și egalul de la Târgu Secuiesc. Ce va fi important în meciul de mâine e cu siguranță aportul publicului sucevean. Extrem de numeros la meciurile de acasă ale Forestei, acesta poate însemna mult în economia calificării. E clar că la Suceava obiectivul principal e promovarea, toată lumea își dorește asta, iar în acest sens s-au făcut declarații și din partea antrenorului și din partea conducerii executive.

Poate o să considerați Cupa României ca fiind o competiție nu la fel de importantă precum campionatul. Nu vă contrazic, poate chiar așa o fi, dar gândiți-vă puțin la meciul de cupă de acum 3 ani cu FCSB. Câți dintre noi nu am vrea să revedem acele puhoaie de oameni care se îndreptau spre stadion, acea coadă de mii de persoane la bilete sau momentele unice din timpul jocului. Momentan doar datorită cupei ne putem bucura de astfel de momente, iar calificarea ar aduce pe Areni o echipă de Liga I. Fie ea și Gaz Metan sau Hermanstadt tot ar umple stadionul ca și la meciul de sâmbătă cu Oțelul, vă fac și acum o invitație pe mâine la stadion. Ora e perfectă, competiția e tentantă, advesarul e unul bun, dar cel mai important…mâine joacă FORESTA!

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts