A fost Bucovina Rădăuți prea slabă sau a fost Foresta Suceava prea bună?!

Foresta Suceava se califică în Turul al IV-lea al Cupei României după ce a învins-o cu 3-0 pe formația Bucovina Rădăuți. 

Scorul începutului de sezon pentru Foresta Suceava s-a repetat și în meciul de astăzi cu Bucovina Rădăuți. După 3-0 cu Sănătatea Darabani (scor înregistrat la masa verde) și 3-0 cu Sporting Liești, ”galben-verzii” au arătat mult mai bine în jocul de cupă cu Bucovina Rădăuți. Rădăuțenii s-au prezentat pe Areni fără goalkeeper-ul Ionuț Puianu, acesta accidentându-se în meciul din campionat cu Hușana Huși, iar acest lucru s-a văzut la primul gol al Forestei în prima repriză. Zvoronciuc a ieșit pe sub minge la golul înscris de Alexandru Ichim, iar cel de al doilea gol al Forestei înscris de Alexandru Marin de la aproximativ 50 de metri a fost reușit tot în urma unei erori în apărarea oaspeților. Scorul la pauză 2-0, însă Foresta a mai avut câteva ocazii importante prin June și Stănescu. În repriza secundă, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, ”galben-verzii” dominând jocul, iar elevii lui Dorin Goian și Daniel Bălan, ușor parcă veniți din vacanță, reușesc într-un final să tragă primul șut pe poartă abia pe undeva prin minutul 70. Aproape de finalul jocului, Cornel Căinari închide tabela la 3-0 după ce a înscris un gol surprizător. Foresta a consemnat și două bare în acest joc. Discutabilă a fost o fază din prima repriză când la scorul de 1-0 pentru Foresta, rădăuțenii au solicitat un penalty pentru un presupus henț.

Iulian Ionesi a ținut să mulțumească suporterilor rădăuțeni pentru prezența numeroasă la acest joc  prin intermediul paginii CSM Bucovina Rădăuți:

”Mulțumim foarte mult publicului numeros care a venit pe ”Areni” să susțină echipa noastră, ați fost la mare înălțime, nu același lucru putem spune și despre jocul echipei noastre, care nu a avut un joc bun și în consecință am pierdut acest meci, dar promitem că în meciurile ce urmează vom arată cu totul altfel și vom aduce victoriile dorite de noi toți, vă așteptăm sâmbătă la meciul cu CSM Bacău, pe Stadionul ”Municipal” Rădăuți, începând cu orele 18:00, să fim din nou la înălțime. HAI BUCOVINAAAAA! Încă odată vă mulțumim enorm că ați fost și sunteți alături de noi!”

Golul trei al Forestei înscris de Cornel Căinari:

OPINIE PROPRIE

Fără să supăr pe cineva, sunt conștient de faptul că atunci când trebuie să laud, am să laud, iar când trebuie să critic, am să critic, iar așa am procedat și în sezonul trecut când Bucovina Rădăuți a câșitgat fără drept de apel cele trei jocuri pe care le-a disputat în compania Forestei Suceava. Astăzi, am să laud atitudinea jucătorilor Forestei, o atitudine pe care nu am mai văzut-o de pe vremea în care evoluam în Liga a II-a. Și de remarcat faptul cât suflu dau echipei cei doi jucători pe care Rădăuțiul i-a pierdut, și mă refer aici la Vlad Stănescu și Andrei Cerlincă. Ah, încă ceva, Aurel June, acest tânăr e prea bun pentru Liga a III-a. Nu vreau să stau să laud chiar fiecare jucător în parte, cu siguranță, toți jucătorii Forestei au muncit pentru această calificare. Totodată țin să felicit toată echipa Forestei pentru jocul frumos de astăzi, dar și publicul prezent. Așa ca o mică paranteză din culisele tribunelor, la un moment dat, un suporter al Rădăuțiului a spus în startul jocului «Noi o să ne bucurăm la golurile ambelor echipe că doar facem și noi parte din Suceava». Surprinzătoare, pentru mine, a fost evoluția slabă a Rădăuțiului, mă așteptam la un joc echilibrat și de aceea îmi pun întrebarea ”A fost Bucovina Rădăuți prea slabă sau a fost Foresta Suceava prea bună?!”.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts