Concluziile după Foresta Suceava – FC Argeș

Foresta a fost învinsă cu 2-0 de către formația care l-a dat fotbalului românesc pe Nicolae Dobrin. 

În fața a 1500 de spectatori, cu doar 4 jucători legitimați din cei veniți recent dar și cu încurajările publicului sucevean, ”galben-verzii” au făcut un meci foarte bun. Prezența în teren a jucătorilor Alessandro Masella, Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu și a căpitanului de astăzi, Issaga Diallo, a adus un plus echipei noastre și au reușit să îi încurce pe piteșteni care se așteptau să facă golaveraj cu noi. De remarcat a fost jocul juniorilor noștri care au reușit în unele momente să ridice spectatorii de pe scaune. După meciul de astăzi, Foresta a recâștigat un aliat care i-a lipsit în primele etape și anume publicul din Suceava.

Un mare plus pentru echipă au fost de altfel suporterii și galeria care i-au împins pe băieți de la spate. Înaintea partidei cei mai mulți dintre spectatori au ales să vină la stadion cu 10 minute înainte de startul partidei iscându-se astfel puțină aglomerație la intrare. La tribuna oficială s-au aflat și noii investitori ai echipei împreună cu oficialii Forestei.

Oaspeții au câștigat prin golurile înscrise de Raul Costin și Ionuț Năstăsie, meciul fiind dominat de aceștia însă apărarea de astăzi a galben-verzilor le-a oprit calea spre gol. Publicul a fost de nerecunoscut astăzi, de la huiduielile clasice, aceștia i-au încurajat pe jucători și atunci când au greșit.

Runda viitoare, Foresta va avea o deplasare foarte grea la Târgoviște unde va da piept cu formația care astăzi a făcut scorul etapei, 9-0 cu Știința Miroslava. Însă la meciul de sâmbătă, Foresta va avea la dispoziție și alți jucători străini. Într-un final trebuie să recunoaștem meritele jucătorilor care s-au străduit, dar și a băncii tehnice în frunte cu Florin Cristescu și a preparatorului francez Florent Lacasse. Hai Foresta! Hai Suceava! The future sounds good. 🙂

Sursa foto: Alexandru Cerlincă

Total
0
Shares
1 comment
  1. la anul pe vremea asta jucam in liga 1 daca se pune in practica ce se aude.cert e ca astazi s-a vazut ca se doreste ceva.cerlinca,stanescu masela si ganezul nou venit au stofa de fotbalisti,restul prea moi prea fara vana,dar e bine ca s-au zbatut.chiar daca au pierdut merita felicitate;astazi atat au putut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts
Citește mai mult

Antrenori licența A și B

Federația Română de Fotbal prin Școala Federală de Antrenori va organiza Cursul de Perfecționare al antrenorilor în data de 21.10.2019 la BOTOȘANI (locația: HOTEL RAPSODIA…