CSM Bucovina Rădăuți, în fața unui nou început

Obiective importante pentru CSM Bucovina Rădăuți în noul sezon de Liga a III-a.

Gruparea rădăuțeană s-a reunit, miercuri, 24 iunie, la stadion pentru a-și prezenta lotul și noul staff cu care va aborda sezonul 2021-2022. Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuți a dat asigurări că și în acest an va susține clubul de fotbal.

Conducerea clubului rădăuțean a dat ”lovitura” și l-a detronat pe Florin Cristescu care inițial semnase cu Foresta Suceava, după cum a precizat, Andrei Ciutac, președintele executiv al clubului de pe Areni. Noul antrenor al Bucovinei Rădăuți, Florin Cristescu, speră ca împreună cu membrii din staff și cei din conducere vor pune bazele unui proiect serios și de lungă durată în fotbalul rădăuțean.

Clubul rădăuțean se bucură de o susținere mai mare și din partea lui Corneliu Lucescu, administratorul firmei de transport Tarsin, care a prezentat o parte din obiectivele echipei pentru acest sezon și speră ca pe parcursul sezonului să se alăture și alți oameni care să susțină fotbalul rădăuțean.

Unul din prinicpalele obiective ale Bucovinei Rădăuți este de a promova tinerii jucători, fiind păstrați în lot majoritatea componenților din sezonul precedent.

În final, conducerea Bucovinei a ținut să-i mulțumească și lui Iulian Ionesi pentru performanțele sportive ca și antrenor al grupării rădăuțene.

Total
0
Shares
Related Posts