AS Foresta Fălticeni 2016 face înscrieri pentru micii fotbaliști

AS Foresta Fălticeni 2016 continuă înscrierile la nivelul grupelor de juniori, categoria de vârstă cuprinsă între 2005 și 2015. 

Unul dintre cele mai bune cluburi de juniori din județul Suceava face înscrieri pentru micii fotbaliști născuți între anii 2005 și 2015. Aceștia vor avea parte de benificii și oportunități de formare la cele mai înlate standarde. Pe lângă dezvoltarea unei vieți sportive cu o alimentație sănătoasă, cei mici vor fi pregătiți și în cadrul cursurilor de înot, acolo unde vor avea posibilitatea să-și dezvolte și coprul și capacitățile motrice. Cu un colectiv de profesori profesioniști, a căror experiență este dată de CV-ul lor ca sportivi, cei mici vor avea cu siguranță de la cine să învețe. Clubul sportiv AS Foresta Fălticeni 2016 va pune la dispoziție o ofertă completă pentru dezvoltarea fizică armonioasă într-un cadru organizat.

”La Foresta Fălticeni 2016, copiii joacă fotbal, dar învață și lucruri care îi vor ajuta în viață. Alimentație sănătoasă, cum să ia cele mai bune decizii în situații limită, educarea în spiritul fair-play-ului, iar de săptămâna aceasta am demarat un proiect în care copiii vor face și cursuri de înot. În colaborare cu profesorii Pinticanu Andrei și Luis Lăcătuș, antrenori specializați în domeniu și sprijiniți de Primăria Falticeni, copiii vor participa la cursuri de înot o dată pe săptămână. Consider că le va fi foarte util acest lucru, copiii sunt mici, iar capacitatea de efort este scăzută și prin înot își pot dezvolta această capacitate. De curând am cooptat în staff-ul tehnic și un preparator fizic, Casandra Ciprian, un tânăr foarte ambițios și bine pregătit, care se va ocupa cu dezvoltarea calităților motrice. Avem copii cu vârste cuprinse între 5-16 ani, iar împreună cu colegul meu Irimie Marcel, un antrenor foarte pasionat și cu o experiență bogată în fotbal ne dorim să dezvoltam elementele de bază ale fotbalului, în special partea tehnică și, totodată să dăm prilejul celor mici să poată corecta elementele de bază precum, alergarea, coordonarea și tehnica individuală. Îmi doresc să-i pregătesc pe sportivi pentru viaţă, să se dezvolte fizic armonios, să aibă un regim alimentar sănătos, să respecte colegii, adversarii. Aș vrea să rămână cât mai mulți spre performanţă, dar în timp sita va cerne!”, a precizat Andrei Aileni, managerul AS Foresta Fălticeni 2016. 

Prin urmare, dacă v-a stârnit intersul și doriți să le oferiți copiilor o dezvoltare armonioasă, puteți afla mai multe detalii despre cum ați putea să vă înscrieți copilul chiar de la profesorul Andrei Aileni.

Andrei Aileni – 0747.404.334

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Foresta Fălticeni 2006

Total
0
Shares
Related Posts