Șomuz Fălticeni a început curățenia de iarnă

Conducerea clubului Șomuz Fălticeni a luat măsuri serioase după ce clubul a terminat pe poziția a cincea prima parte a sezonului. 

După un start excelent de sezon, gruparea pregătită de Daniel Stoica a avut parte de o cădere în gol care a dus-o de pe primul loc pe locul al cincilea. Nemulțumiți de prestația mai multor jucători, conducerea fălticeneană a început curățenia de iarnă. În urma consultării dintre conducere și staff, Iulian Darabă a anunțat despărțirea de columbianul Andres Zapata, de ivorianul Jean Frederic Bady, precum și de juniorii Alexandru Micloș și Gavril Ciotu. Totodată, tânărul jucător Toader David va reveni la Juniorul Suceava după ce i-a expirat împrumutul la formația din Fălticeni.

Iulian Darabă, directorul sportiv al formației Șomuz Fălticeni, crede în continuare că gruparea pregătită de Daniel Stoica își va atinge obiectivul pe care l-au stabilit la începutul campionatului și anume clasarea pe locurile 1-2. Pentru a atinge obiectivul propus, conducerea clubului fălticenean a anunțat că se află în tratative cu mai mulți jucători.

”Ne dorim să perfectăm un număr de 5 sau 6 jocuri de verificare. Practic, intenția noastră este să avem câte un meci de pregătire pe săptămână. Pentru o parte din meciuri avem deja acordul echipelor adverse, iar până când se va suna reunirea sper să avem bătute în cuie toate partidele de verificare”, a precizat Iulian Darabă, citat de Monitorul de Suceava. 

Reunirea lotului este programată pentru data de 18 ianuarie, iar pregătirea se va face ca și în vară pe plan local, fără cantomanet.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts