Foresta Suceava, victorie cu emoții pe final

”Galben-verzii” câștigă cele trei puncte în jocul de la Uricani, însă au tremurat serios pe final după cele două goluri în patru minute ale Științei.

Toate punctele vin la Suceava după ce Foresta și Știința Miroslava au oferit un joc spectaculos prin prisma golurilor. Puținii spectatori prezenți la jocul de pe stadionul Uricani au avut parte de cinci goluri, dar și de multe alte ocazii, însă oaspeții au fost cei care au dominat jocul. Foresta a deschis scorul în primul sfert de oră prin atacantul Robert Martin. Jordan Atouba avea să mărească avantajul echipei sucevene în minutul 38.

”Galben-verzii” s-au relaxat în partea secundă odată și cu marcarea celui de al treilea gol înscris de Marian Ilie care le asigura o diferență liniștitoare, lucru care avea să-i coste pe elevii lui Ionuț Moșteanu care au jucat cu emoții în ultimele 10 minute ale meciului. Gazdele au reușit să marcheze două goluri în 4 minute, iar scorul devenea 2-3 motiv pentru care presiunea din partea elevilor pregătiți de Constantin Stoica era din ce în ce mai mare. Însă fără alte modificări pe tabelă, sucevenii pun mâna pe cele trei puncte și urcă o poziție în clasament.

În runda următoare, Foresta Suceava va primi vizita formației Ceahlăul Piatra Neamț într-un meci programat sâmbătă, 23 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Areni.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts