Șomuz Fălticeni a dat startul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii a III-a

Formația pregătită de Daniel Stoica a început pregătirile pentru noul sezonul 2020-2021 al Ligii a III-a în această săptămână. 

Mult mai silențioasă decât celelalte două formații sucevene din Liga a III-a, Șomuz Fălticeni a început în această săptămână pregătirile pentru noua ediție de campionat care urmează să debuteze conform datelor oficiale ale Federației Române de Fotbal la finele lunii august. Oficialii fălticeneni au avut multă treabă în această vară în ceea ce privește reînnoirea contractelor mai multor jucători. Prin urmare, clubul pregătit de Daniel Stoica a ajuns la o înțelegere cu majoritatea jucătorilor care au dus greul și în sezonul precedent. Totodată, fălticenenii s-au despărțit de experimentatul goalkeeper Cătălin Pascal, dar și de jucătorii de câmp Ionel Zamă, Vasile Boca și Paul Ionescu.

Iulian Darabă, directorul sportiv al clubului nu exclude ca fălticenenii să renunțe și la doi dintre camerunezi. Mai mult de atât, aceștia se află în tratitve și au șanse să plece la o altă echipă. În acest sezon, Șomuz Fălticeni și-a propus un obiectiv îndrăzneț și anume să se claseze pe un loc mai bun decât Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți.

Iulian Darabă: ”Obiectivul nostru este de a termina în fața celorlalte două echipe din județul Suceava”

”În această săptămână am început antrenamentele în termenii impuși de protocolul medical. După o pauză de câteva luni încercăm să ne readaptăm la efort. La capitolul plecări ne-am despărțit de: Cătălin Pascal, Ionel Zamă, Vasile Boca și Paul Ionescu. Suntem în tratative pentru doi camerunezi pentru a pleca la altă echipă. Am semnat cu majoritatea jucătorilor cărora le-a expirat contractele în această vară printre care și juniorul Florin Chiseliță. Suntem în tratative cu 3 jucători cu experiență, având un lot tânăr avem nevoie de experimență în echipă. Nu sunt modificări în staff-ul tehnic și cel de conducere. Antrenorul Daniel Stoica va fi antrenorul principal și în acest sezon competițional. Obiectivul echipei noastre în acest an competițional este acela de a termina în fața celorlalte două echipe din județul Suceava. Și în acest an ne bazăm pe sprijinul primăriei Falticeni reprezentată de domnul primar Cătălin Coman și a oamenilor de afaceri din oraș cărora le multumesc.”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al formației Șomuz Fălticeni. 

În altă ordine de idei, fălticenenii au ajuns la o înțelegere cu Florin Chiseliță, jucător care la începutul acestei săptămâni a fost prezent la antrenamentele susținute de Dorin Goian și Daniel Bălan la Foresta Suceava. Pe de altă parte, Sebastian Bîlbă, fostul goalkeeper al Forestei Suceava se pregătește cu Șomuz Fălticeni în aceste zile.

Totodată, Eduard Julei, unul dintre cei mai buni jucători ai clubului fălticenean va continua încă un sezon pe stadionul Tineretului. Reamintim că Julei s-a aflat în tratative cu Foresta Suceava, acesta alegând să rămână la Fălticeni din motive personale.

Campionatul Ligii a III-a urmează să debuteze pe 29 august în condițiile în care situația epidemiologică nu va reprezenta o problemă în acea perioadă.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts