Oamenii cu suflet s-au implicat pentru a-l ajuta pe Marius!

Scriam zilele trecute de cazul lui Marius Sarman, un fan înfocat al formației ACS Foresta Suceava, care la 47 de ani are nevoie de coronarografie, iar pentru asta este necesară o intervenție medicală, o intervenție care pentru Marius era destul de costisitoare, însă sucevenii și nu numai au dat dovadă încă o dată că atunci când vine vorba despre semenii lor, sunt acolo, acolo pentru a-i sprijini.

În urma articolului nostru, diverse persoane au luat legătura atât cu noi cât și cu inițiatorii licititației pentru a-l ajuta pe Marius. Ne bucurăm încă o dată că SportSV.ro a fost gazda unei asemenea inițiative și că prietenii noștri din mediul online și-au manifestat dorința de a-l ajuta. Prin urmare, în urma licitației, dar și a unor persoane binevoitoare, Marius a strâns toată suma necesară operației care va avea loc la Spitalul din Târgu Mureș. Ne bucurăm că Marius are șansa să se facă bine și să-l revedem în tribună la primele jocuri ale Forestei cu spectatori.

Membrul fondator al galeriei Cavalerii Nordului, Ionuț Constantin și-a exprimat recunoștința față de cei care l-au ajutat pe Marius

”Acum când licitația s-a încheiat, Cavalerii Nordului prin vocea membrului fondator al grupului Constantin Ionuț, își exprimă recunostiinta față de câștigătorul licitației Petru Giurcă, față de președintele clubului Andrei Ciutac și a celor a căror dragoste, răbdare și disponibilitate ne-au ajutat să strângem banii necesari pentru intervenția ce urmează sa aibă loc la Târgu Mureș în cazul lui Marius. Nu în ultimul rând, mulțumiri SportSV. Deși noi suntem dependenți de fotbal și când suntem sănătoși, dar și atunci când suntem bolnavi, acest grup minunat a demonstrat-o încă o dată dacă mai era nevoie.”, a fost mesajul lui Ionuț Constantin. 

Și Marius Sarman a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor implicați în această inițiativă

”Cei din jurul meu au tot venit și plecat, dar voi ați fost mereu lângă mine. Vă rog să mă iertați dacă v-am suparat, v-am enervat, v-am jignit, dacă am fost lipsit de politețe și răbdare sau dacă uneori am fost pur și simplu de neînțeles. Vă multumesc tuturor fiind că m-ați ajutat acum când aveam nevoie mai mult ca oricând. Mulțumesc fiind că v-ați gândit la mine, fiind că ați plâns pentru mine, fiind că mi-ați zâmbit, fiind că v-ați oprit să mă salutați, fiind că mi-ați dat mesaje, fiind că m-ați sunat. Mulțumesc din suflet domnului Petru Giurcă! Vă doresc sănătate, bucurii, și plin de oameni senini, optimiști și plini de viață și dărnicie în jurul vostru!!!”, a fost mesajul transmis de Marius.

Pe această cale îi transmitem lui Marius multă sănătate, le mulțumim și celor care s-au implicat pentru a-l ajuta și le dorim toate gândurile bune.

PS: Îi mulțumim și noi lui Petru Giurcă pentru implicarea față de problemele comunității sucevene, dar și a sportului. Menționăm că Petru Giurcă este un suporter împătimit al Forestei Suceava și care de-a lungul timpului a sărit în ajutorul semenilor săi. Îi dorim multă sănătate, iar faptele bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului să i se întoarcă înzecit.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts