Sponsori Sponsori

Siretul Dolhasca rămâne singura echipă nevîninsă a Ligii a IV-a

Week-end-ul acesta am avut parte de rezultate surpriză în unele meciuri din etapa a VII-a a Ligii a IV-a. 

Cel mai mare șoc al etapei a fost produs la Frătăuții Vechi, acolo unde Concordia Grămești a câștigat cu scorul de 3-0. Marius Cernăuțean, Gabriel Nechita și Adi Șandru au marcat golurile Grămeștiului. În urma acestui rezultat, Concordia Grămești acumulează 6 puncte și urcă o poziție în clasament.

O altă surpriză o poate reprezenta victoria la scor a formației antrenate de Laurențiu Berezoschi. Juniorul Suceava s-a impus cu scorul de 4-0 pe terenul formației Șomuzul Preutești. Cei din urmă au susținut că acest scor a fost posibil datorită absenței mai multor jucători de bază. Lucian Luchian cu o dublă, Alex Negrea și Cătălin Obreja au fost marcatorii celor patru goluri ale Juniorului. În urma acestui rezultat cele două formații au făcut schimb de locuri în clasament.

Victoria Vatra Moldoviței a primit vizita formației Viitorul Liteni, iar spectatorii prezenți la acest joc au avut parte de un meci cu 6 goluri. Pentru Viitorul Liteni a marcat Gheorghiță Mihăiță, Marian Apostol și Mihai Guriță (2 goluri – penalty). Pentru gazde au înscris Sergiu Pelinari și Florin Ciuverca.

Moldova Drăgușeni – Sporting Poieni Solca, meciul cu cele mai multe reușite, 9 la număr. Drăgușeniul s-a impus cu scorul de 7-2.

Remiză albă a avut loc în meciul dintre Recolta Fîntînele și Zimbru Siret.

Derby-ul dintre Siretul Dolhasca și FC Pojorâta a fost câștigat de gazde cu scorul de 3-1. Golurile Siretului Dolhasca au fost reușite de Vlăduț Costan, Alin Scutariu și Constantin Grădinariu, iar golul de onoare al oaspeților a fost reușit de Andrei Bălan.

LPS Suceava a fost învinsă cu scorul de 2-1 de ASA Rarău Câmpulung Moldovnesc, revelația ultimelor trei etape. Golurile lui ASA au fost reușite de Stroia Bogdan (2 goluri), iar pentru formația antrenată de Marius Lup, Cezar Malanca a reușit să înscrie unicul gol al LPS-ului.

 

Total
0
Shares
Related Posts