Siretul Dolhasca, învinsă de LPS Suceava într-un joc de pregătire

Liderul Ligii a IV-a Interconti, Siretul Dolhasca a disputat al doilea joc de pregătire din această iarnă, însă și de această dată nu a fost cu noroc. 

Echipa antrenată de Constantin Ferariu a disputat duminică, 2 februarie, al doilea joc de pregătire din această iarnă în fața colegei de eșalon, LPS Suceava. În precedentul test, liderul Ligii a IV-a din Suceava, Siretul Dolhasca a pierdut în fața formației de Liga a III-a, Ceahlăul Piatra Neamț. Nici al doilea amical din această iarnă nu a fost cu noroc pentru Dolhasca care a pierdut în fața tinerilor jucători ai LPS-ului. Rezultatul pauzei arăta un nemilos 4-1 în favoarea formației LPS Suceava, însă după pauză Dolhasca a arătat o altă față reușind chiar să înscrie două goluri, rezultatul final fiind 4-3. Pentru Siretul Dolhasca au înscris: Alin Scutariu, Constantin Ferariu, Răzvan Lăzăreanu (autogol), de partea cealaltă pentru LPS Suceava au înscris: Darius Depa (2 goluri), Vlăduț Cimbru (1 gol) și Alexandru Pitic (1 gol).

Dolhasca a început jocul în următoarea formulă: Băiceanu – Darabă, Ciobanu, Ferariu, Costan Matei, Grădinaru, Tofan, Homneac, Beclea, Scutariu, Caragea.

Rezerve au fost: Costan Vlad, Dumitru, Moroșanu, Sava Sergiu, Lăcătușu.

Constantin Ferariu: ”Un meci foarte bun de pregătire cu o echipă de copii talentați și dornici de afirmare”

”Un meci foarte bun de pregătire cu o echipă de copii talentați și dornici de afirmare! Am început meciul destul de prost, încasând goluri pe greșeli personale. A doua repriză ne-am revenit și am reușit să mai reducem din diferența de scor. Urmează să mai disputăm în perioada următoare și alte meciuri amicale. Sunt mulțumit pentru cele două transferuri pe care le-am efectuat, doi jucători cu experiență care ne vor ajuta pentru îndeplinirea obiectivului!”, a declarat antrenorul-jucător al Siretului Dolhasca, Constantin Ferariu. 

Campionatul Ligii a IV-a se va relua pe data de 8 martie după decizia Comitetului Executiv al AJF Suceava și se va încheia pe data de 31 mai 2020.

Siretul Dolhasca va disputa primul joc oficial din acest an pe teren propriu în compania formației ACS Recolta Fîntînele, în timp ce LPS Suceava se va deplasa la Vatra Moldoviței.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts