Siretul Dolhasca ar putea disputa barajul de promovare în Liga a III-a la Vaslui

Conform site-ului duminicapetarla.ro, reprezentantele Sucevei, Iașului și Neamțului ar urma să dispute promovarea în Liga a III-a pe stadionul Municipal din Vaslui. 

Reprezentanta județului Suceava, Siretul Dolhasca numără zilele până la turneul de promovare în Liga a III-a. Repartizată în mini-grupă alături de reprezentanta județului Iași, Unirea Mircești și reprezentanta județului Neamț, momentan nedecisă (Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti), stadionul Municipal Vaslui va decide care dintre cele trei formații va obține biletul câștigător către Liga a III-a. Bogdan Gheorghiță, președintele Asociației Județene de Fotbal Vaslui și-a manifestat dorința de a avea un turneu de promovare pe stadionul central al orașului, fiind luat în calcul turneul la care participă formațiile din Suceava, Iași și Neamț.

Antrenorul formației Siretul Dolhasca nu se arată deranjat de faptul că echipa sa ar putea să dispute jocurile din cadrul turneului de promovare la Vaslui spunând de altfel că stadionul Municipal din Vaslui este o soluție foarte bună având în vedere și condițiile care se găsesc acolo. Acesta este încrezător că Siretul Dolhasca va reprezenta cu succes județul Suceava la acest baraj.

Constantin Ferariu: ”Inidferent unde vom disputa turneul de baraj, noi ne vom prezenta pentru a obține promovarea”

”Nu mă deranjează faptul că s-ar putea alege să jucăm barajul pe stadionul Municipal din Vaslui. Mie îmi este cunoscut terenul și știu că sunt condiții foarte bune și plecăm cu șanse egale toate echipele din cadrul acestui turneu de baraj. Calitatea terenului este foarte importantă și cred că este o alegere bună. La final, sperăm să-i bucurăm pe toți cei care ne sunt alături meci de meci.”, a precizat Constantin Ferariu, antrenorul formației CSO Siretul Dolhasca. 

Barajul de promovare pentru accederea în Liga a III-a ar urma să aibă loc în perioada 1-9 august conform programării Federației Române de Fotbal.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts