Foresta Suceava țintește trei puncte în jocul cu CSM Bacău

”Galben-verzii” vor să continue seria de rezultate pozitive din campionat și în jocul cu CSM Bacău. Jocul dintre Foresta Suceava și CSM Bacău este programat să se dispute, sâmbătă, începând cu ora 15:00, pe stadionul Areni. 

Jucătorii antrenați de Dorin Goian acuză o stare de oboseală după perioada în care ”galben-verzii” au evoluat din trei în trei zile. Însă, tehnicianul Forestei Suceava speră ca la ora meciului jucătorii suceveni să se prezinte cât mai bine și să continue seria de rezultate pozitive. Goian nu desconsideră echipa băcăuană care în runda precedentă a obținut un rezultat de egalitate pe teren propriu în compania grupării Ceahlăul Piatra Neamț, meci încheiat cu scorul de 1-1.

Dorin Goian: ”Vrem să continuăm perioada bună în care ne aflăm” 

”Sper ca jucătorii să fie ok la ora jocului, aceștia acuză o oarecare stare de oboseală, dar în acest joc trebuie să trecem peste orice stare de oboseală și să dăm totul pentru victorie. Din păcate nu ne putem baza pe serviciile lui Chika care s-a accidentat destul de serios la umăr în jocul din Cupa României cu UTA Arad. Mergem încrezători în meciul cu Bacăul și sperăm să facem un joc bun și să continuăm perioada aceasta bună în care ne aflăm.”, a declarat Dorin Goian, antrenorul Forestei Suceava.

Jocul dintre Foresta Suceava și CSM Bacău este programat să se dispute, sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Areni. De asemenea, duelul dintre cele două formații poate fi urmărit pe canalul de youtube ȘtiriSuceava.net.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts