Foresta Suceava, un nou test dificil în fața Științei Miroslava

Echipa antrenată de Dorin Goian are parte de un joc dificil, în deplasare, în compania grupării ieșene Știința Miroslava. 

”Galben-verzii”, neînvinși în acest sezon de Liga a III-a, își doresc să bifeze un nou rezultat pozitiv în Seria I și să continue forma bună arătată în acest început de sezon. Etapa cu numărul opt a Ligii a III-a le găsesc față în față pe formația antrenată de Dorin Goian și Știința Miroslava, echipă situată pe locul al 7-lea în clasament. Tehnicianul sucevean nu-și subestimează adversarii și consideră jocul cu formația ieșeană mai greu decât cel cu Ceahlăul Piatra Neamț din etapa precedentă. Moralul din tabăra sucevenilor este unul ridicat după victoria cu jucătorii lui Florentin Petre, iar de partea cealaltă, Știința Miroslava vine după înfrângerea din deplasare în fața lui Dante Botoșani cu scorul de 2-0.

Dorin Goian: ”Va fi mai greu decât la jocul de la Piatra Neamț”

”Un meci greu, un meci dificil. Cu siguranță ne va fi mai greu decât la jocul de la Piatra Neamț. Din punct de vedere defensiv stau și ei bine, organizarea destul de bună, nu va fi ușor. Dar eu am încredere că putem continua această serie de rezultate pozitive și sper să ne întoarcem cu un joc bun și cu un rezultat pe măsură de la Miroslava.”, a declarat tehnicianul ”galben-verzilor” Dorin Goian.

Foresta Suceava ocupă fotoliul de lider al Seriei cu 19 puncte după primele etape, în timp ce formația ieșeană se află pe locul al 7-le acu 9 puncte. În sezonul precedent, Foresta s-a impus și în tur și în retur în fața Științei Miroslava. ”Galben-verzii” au câștigat duelul de la Uricani cu scorul de 3-2, iar pe bătrânul Areni, sucevenii s-au impus cu 2-0.

Meciul dintre Știința Miroslava și Foresta Suceava este programat să se dispute, sâmbătă, începând cu ora 15:00, pe stadionul din Uricani. Duelul va fi transmis LIVE VIDEO pe canalul de YouTube ȘtiriSuceava.net.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts