Singura variantă doar victoria pentru Șomuz în meciul cu Rapid Brodoc

Gruparea antrenată de Iulian Ionesi vine după un joc foarte bun la Rădăuți și vrea alte trei puncte acasă cu vasluienii de la Rapid Brodoc.

Șomuz Fălticeni evoluează, sâmbătă, începând cu ora 15:00, pe stadionul ”Constantin Jamaischi” din Fălticeni, în compania grupării Rapid Brodoc. Jucătorii lui Iulian Ionesi au moralul ridicat înaintea acestui joc după victoria din derby-ul județean cu Bucovina Rădăuți și vor să obțină trei puncte din jocul cu Rapid Brodoc. Tehnicianul fălticenenilor își avertizează elevii să fie atenți și să nu subestimeze adversarul pentru că oricând pot exista surprize.

Iulian Ionesi: ”Nu va fi un meci ușor, însă vom trata meciul cu maximă seriozitate”

”Întâlnim un adversar incomod. Am analizat echipa lor și au un joc plăcut, combinativ. Au jucători tehnici, tineri, dar cu experiență la ligile superioare. Dacă vom trata jocul foarte serios nu trebuie să ne scape cele trei puncte.”, a declarat Iulian Ionesi, antrenorul Șomuzlui.

Programul complet al rundei a VII-a: 

Dante Botoșani – Ştiința Miroslava

Viitorul Darabani – FK Miercurea Ciuc II

Şomuz Fălticeni – Rapid Brodoc

CSM Bacău – Ştiința Miroslava

Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava

Gruparea fălticeneană ocupă locul 3 în clasamentul Seriei I cu 10 puncte, în timp ce adversara sa din județul Vaslui, Rapid Brodoc, se află pe poziția a opta cu 6 puncte.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Marius Bunduc

Total
0
Shares
Related Posts