Sporting Juniorul Vaslui continuă în Liga a III-a și își ia înapoi jucătorii de la Foresta Suceava

Conducerea clubului de pe Areni încearcă să se orienteze către alți jucători după ce clubul vasluian a anunțat că va continua în Liga a III-a.

Parcă o urmărește ghinionul pe Foresta Suceava. După ce au anunțat unirea ”galben-verde”, conducerea clubului caută acum soluții după ce Juniorul Vaslui i-a ”luat” acasă pe cei 12 componenți ai lotului care s-au pregătit la începutul săptămânii pe stadionul Areni. Așadar, din rău în mai rău pentru ”galben-verzii” suceveni după ce Florin Cristescu a fost întors de Bucovina Rădăuți din drumul său de a semna cu Foresta, iar acum 12 jucători se întorc la Vaslui.

Conform presei din județul Vaslui, astăzi are loc reunirea lotului Juniorului, iar în ciuda problemelor financiare anunțate de oficialii clubului, se pare că echipa va continua și în sezonul următor în Liga a III-a.

“Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Ne-au anunțat că nu vom mai rămâne la Suceava și ne-am întors la Vaslui. Din câte am înțeles, principalul motiv ar fi problemele financiare cu care se confruntă clubul din Suceava.”, a transmis unul dintre jucătorii echipei vasluiene, citat de vremeanoua.ro.

Pentru Foresta Suceava urmează o nouă perioadă de negocieri pentru a-și putea completa lotul și așa subțire pentru ediția următoare a Ligii a III-a programată să înceapă la sfârșitul lunii august.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
14
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts