Chindia Târgoviște a făcut scor de tenis cu Foresta Suceava

Fără alte nume noi în primul 11, Foresta a fost nevoită să îndure și în această etapă o nouă înfrângere. 

Cu o formulă asemănătoare a celei din meciul cu FC Argeș, Foresta nu a pus nicio problemă Chindiei. Meciul a început cum nu se putea mai prost, în minutul 11, neexperimentatul portar, Sebastian Bîlbă a comis un fault în propriul careu pentru care a văzut și cartonașul galben, arbitrul a dictat penalty pentru gazde, iar Cristian Cherchez a înscris de la punctul cu var. În minutul 28, același Bîlbă a comis un alt fault în careu și a văzut cel de al doilea cartonaș galben, Florin Cristescu fiind nevoit să înlocuiasă un jucător de câmp, cel sacrificat a fost atacantul Alin Scutariu care a fost înlocuit de Alexandru Dohotariu. Față în față cu Dohotariu, Georgian Honciu înscrie și el de la 11 metri. La finalul primei reprize tabela arăta un 2-0 pentru gazde.

Începutul reprizei secunde, nu a dus la oprirea motoarelor pentru jucătorii Chindiei, ci dimpotrivă, aceștia au încercat să facă scor cu tinerii jucători suceveni. În minutul 51, Cherchez reușește dubla, ca după 11 minute, Liviu Mihai să ducă scorul la 4-0. În minutul 79, Cherchez reușește hattrick-ul cu o lovitură de cap din interiorul careului. În minutul 89, partida avea să se încheie așa cum a început cu un penalty pentru gazde, de această dată Cristian Neguț pune capăt umilinței Sucevei în acest meci și duce scorul la 6-0.

În concluzie, un alt meci pierdut, însă scorul pare a fi cam dur cu toate că pe teren s-au regăsit în primul unsprezece 7 jucători cu vârsta maximă de 17 ani, târgoviștenii au câștigat acest meci pe greșelile galben-verzilor. Până sâmbăta viitoare, conducerea Forestei trebuie neapărat să legitimeze și restul jucătorilor noi-veniți pentru că etapele se scurg. Până acum, galben-verzii au acumulat trei înfrângeri în deplasare și două acasă.

Conducerea promite că luni vor semna 4 jucători cu Foresta, iar aceștia vor fi disponibili pentru partida cu Metaloglobus București. 

Din informațiile venite de la jucători, la întoarcerea echipei de la Târgoviște, autocarul cu care erau transportați s-a defectat.

Total
0
Shares
Related Posts