Sponsori Sponsori

Siminicea și Iacobeni rămân liderele celor două serii și după etapa a VII-a a Ligii a V-a

Meciuri echilibrate în runda cu numărul 7 în cele două serii ale Ligii a V-a. Sporting Siminicea câștigă în deplasare la Forăști, iar Minerul Iacobeni a încheiat la egalitate jocul de la Vama.

În seria I a Ligii a V-a, meciul dintre Viitorul Negostina și Voința Hânțești s-a încheiat cu victoria gazdelor care au obținut cele trei puncte după 2-0. Același scor s-a înregistrat și în jocul dintre Viitorul Forăști și Sporting Siminicea, dar de această dată victoria a fost obținută de liderul Seriei. Radu Luncariu și Ionuț Antonieac au fost decisivi pentru Siminicea care mai acumulează încă trei puncte în clasament și își consolidează fotoliul de lider.

Viitorul Vadu Moldovei a cedat pe teren propriu în compania grupării Juniorul Salcea cu scorul de 3-1. Pentru gruparea oaspete au înscris Samuel Hrițcu, Ionel Zamă și Costel Tihulcă.

Într-un alt meci al Seriei I, Unirea Salcea nu a avut emoții cu Voința Bunești pe care a învins-o cu scorul de 4-0. Claudiu David, Ionuț Sîrghie cu o dublă și Ilie Grigosiță au adus cele trei puncte Unirii Salcea. Voința Zvoriștea a trecut la limită pe teren propriu de Releul Mihoveni cu scorul de 1-0.
Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a:
# Echipa M P
1 ACS Sporting Siminicea 7 17p
2 AS Juniorul Salcea 7 15p
3 AS Unirea Salcea 7 14p
4 AS Viitorul Negostina 7 13p
5 ACS Viitorul Vadu Moldovei 7 11p
6 ACS Releul Mihoveni Scheia 7 8p
7 AS Vointa Zvoristea 7 7p
8 ACS Vointa Hantesti 7 6p
9 CS Sporting Vointa Bunesti 7 5p
10 AS Viitorul Forasti 7 3p

În seria a II-a, liderul Minerul Iacobeni a remizat scor 1-1 pe terenul formației Bradu Vama. Pentru Iacobeni a înscris jucătorul Marius Hasencopf. Formația de pe locul secund înaintea acestei etape, Avântul Frasin a fost învinsă pe teren propriu de gruparea Larix Dornișoara cu scorul de 1-0. Într-un alt meci, Marginea s-a impus cu scorul de 5-1 pe teren propriu în compania formației Polul Nord Brodina. Viitorul Horodnic de Sus a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-1 de formația Forestierul Frumosu.

Formația Viitorul Stroiești a cedat de asemenea pe teren propriu cu scorul de 2-6 în fața grupării Vânătorul Dorna Candrenilor. Pentru oaspeți au înscris Ioan Pilug (2 goluri), Pavel Claudiu, Sebastian Ianovici, Andrei Acrîșmăriței și Alin Vrînceanu.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Minerul Iacobeni 7 14p
2 AS Marginea 7 13p
3 AS Larix Dornisoara 7 13p
4 AS Avantul Frasin 7 11p
5 AS Vanatorul Dorna Candrenilor 7 11p
6 AS Forestierul Frumosu 6 9p
7 AS Polul Nord Brodina 7 8p
8 AS Viitorul Horodnic De Sus 7 7p
9 AS Bradul Vama 7 6p
10 ACS Viitorul Stroiesti 6 3p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Minerul Iacobeni

Total
0
Shares
Related Posts