Sponsori Sponsori

Sezonul III din ”Turul județului la fotbal” debutează în acest weekend

Cu o întârziere de două etape, ”Turul județului la fotbal” revine pe terenurile de fotbal din județ. 

După ce am pus la punct în mare parte organizarea proiectului pentru sezonul 2019-2020, ne bucurăm să vă anunțăm că duminică vom fi prezenți din nou prin județ. Am renunțat în acest sezon la sistemul de votare săptămânală pentru a putea ajunge în mai multe localități și de a prezenta cât mai multe echipe de fotbal. Și ca o premieră vom încerca să transmitem și să comentăm LIVE VIDEO pe facebook cu echipament profesionist jocurile la care vom fi prezenți. Ca o noutate, în acest sezon, vom schimba premiile de la finele jocului pentru MVP-ul jocului, însă premiul dorim ca până duminică să fie o surpriză. Vom păstra ideea articolului de după fiecare meci, dar și a albumului foto din sezoanele precedente. Ne dorim ca de la sezon la sezon să ”Facem mare fotbalul mic” și să oferim o altfel de promovare a cluburilor și a localităților din Bucovina.

Meciul pe care am decis să-l urmărim în acest weekend va fi cel dintre Juniorul Suceava și Viitorul Liteni. Pentru Liga a IV-a va fi o premieră la nivel local ca un meci să fie transmis LIVE în mediul online cu echipamente profesionale și totodată acesta să fie și comentat. Este un început atât pentru noi cât și pentru fotbalul județean, ne dorim să implementăm cât mai multe lucruri pentru a face sportul plăcut în ochii spectatorilor. Jocul din acest weekend va fi comentat de Adrian Negru (SportSV.ro) și Ciprian Anton (președinte AJF Suceava).

Mulțumim pe această cale domnului Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal, dar și televiziunii NEst-TV Channel care ne va pune la dispoziție echipamentele necesare transmisiei jocurilor.

Așteptăm să se alăture în continuare și alte persoane acestui proiect cu un impact destul de mare la nivel local. 

 

Articol scris de: Adrian Negru 

Sursa foto: duminicapetarla.ro 

Total
0
Shares
Related Posts