Sponsori Sponsori

Seria de victorii consecutive ale liderului a fost întreruptă, iar Viitorul Liteni a oferit scorul etapei în Liga a IV-a

Etapa a VIII-a a Ligii a IV-a InterConti a fost cu de toate. Scoruri astronomice, meciuri abandonate și serie de victorii consecutive ale liderului întreruptă. 

Sporting Poieni Solca pare să facă figurație în acest campionat de Liga a IV-a, iar adversarele sale fac golaveraj fie că joacă acasă sau în deplasare. Viitorul Liteni nu a avut milă de gruparea din Poieni Solca și a învins-o cu scorul de 12-2 oferind astfel și scorul etapei în Liga a IV-a.
Într-un alt joc, Moldova Drăgușeni a trecut la limită, în deplasare, de Recolta Fântânele cu scorul de 2-1 în timp ce Academica Gălănești s-a impus pe teren propriu cu un scor de neprezentare în fața formației Progresul Frătăuții Vechi. CSM Dorna Vatra Dornei a fost învinsă acasă cu scorul de 4-0 de Juniorul Suceava care se află în continuare pe urmele liderului Șomuzul Preutești.
Concordia Grămești a oferit un circ de zile mari așa cum nu a mai fost de multă vreme prin Liga a IV-a. Bineînțeles, ce s-a întâmplat la în acest joc ține de educație și nu de primitivism așa cum au dat dovadă astăzi antrenorul, dar și un suporter al echipei gazdă. Din primele informații, cei doi l-ar fi lovit pe centralul partidei la pauza jocului cu Victoria Vatra Moldovitei. Meciul fiind astfel întrerupt după aceste incidente la scorul de 1-0 pentru formația oaspete. În urmă cu câțiva ani, realizam un material la Grămești în care admiram munca, dar mai ales fair-play-ul grupării de lângă orașul Siret. Din păcate, ce s-a întâmplat astăzi umbrește orice urmă de fair-play.
Siretul Dolhasca a cedat pe teren propriu cu scorul de 2-1 în fața grupării ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc în timp ce Foresta II Suceava a oferit surpriza etapei remizând pe teren propriu cu Șomuzul Preutești, scor 2-2. Bucovina Dărmănești a stat în această rundă.
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts