Viitorul Liteni vrea să dea lovitura și să promoveze în Liga a III-a

Aflată cu un pas în Liga a III-a, trupa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca are ocazia de a sărbători promovarea alături de proprii suporteri. 

Campioanele județului Suceava și Botoșani dau, sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 17:30, bătălia finală pentru accederea în Liga a III-a. În postură de gazdă, Viitorul Liteni este principala favorită după victoria cu 4-2 înregistrată, în tur, pe terenul din Băiceni. Dănuț Lungu cu un hattrick și Radu Tomescu cu o reușită au adus-o pe formația din Liteni cu un pas mai aproape de Liga a III-a. Gruparea din Liteni se așteaptă la o audiență mare de spectatori și le promite fanilor un joc de nivelul primelor eșaloane.

De altfel, jucătorii antrenați de Demis Maranda și Cătălin Holca vor juca pe primă specială din partea sponsorului Vasile Pleșca, patronul firmei Avastar.

“Promovarea încă se joacă, dar nu am mari emoții pentru că dispunem de cea mai bună echipă din ultimii ani, o echipă cu jucători de caracter, pe care cred că nu o poate învinge nimeni în acest sezon la acest nivel. Ne-am propus să câștigăm și manșa secundă și inclusiv finala Cupei României pentru a face o triplă istorică pentru echipa din Liteni”, a declarat antrenorul Demis Maranda, citat de GazetaSV.ro.

Viitorul Liteni are oportunitatea de a sparge gheața după ce timp de cinci, nici o echipă suceveană nu a mai reușit promovarea în Liga a III-a. Ultima care a reușit acest lucru a fost Șomuz Fălticeni în 2018.

Meciul dintre Viitorul Liteni și Unirea Curtești va fi transmis LIVE VIDEO pe pagina de facebook a site-ului nostru. Partida va fi comentată de Adrian Negru și Dănuț Chidoveț.

 

Sursa foto: Fotograful sportiv 

Total
0
Shares
Related Posts