Foresta Suceava se predă și în fața Chindiei Târgoviște

Conducerea clubului nu a reușit să legitimeze și alți jucători pentru meciul de astăzi cu Chindia Târgoviște. 

Foresta Suceava are astăzi una dintre cele mai grele deplasări de până acum, cu un lot în care se regăsesc aceeași jucători ca în meciul cu FC Argeș, echipa bucovineană este victimă sigură în fața unei echipe care traversează o perioadă foarte bună.

La pauza meciului de la Târgoviște, tabela arată 2-0 pentru gazde. Portarul Sebastian Bîlbă a comis două penalty-uri și a fost eliminat, în locul acestuia a intrat un alt tânăr portar Dohotariu născut în anul 2000. Situația Forestei se complică din ce în ce mai mult. Marcatorii Chindiei sunt Cherchez și Honciu.

Luni urmează să semneze pentru Foresta patru jucători străini care mai mult ca sigur vor fi disponibili pentru meciul de acasă de sâmbăta viitoare cu Metaloglobus București.

Cele două formații au început partida astfel: 

Chindia: Iustin Popescu – Mădălin Martac, Denis Ciobotariu, Marian Vătavu, Denis Dumitraşcu, Marius Bâtfoi, Liviu Mihai, Georgian Honciu (cpt.), Crinel Stoica, Cristian Cherchez, Mihai Neicuţescu

Rezerve: Marian Aioani – Alin Nisipeanu, Alin Pencea, Lucian Acasandrei, Denis Ispas, Cristinel Matei, Cristian Neguţ

Antrenor: Nicolae Croitoru

Foresta: Sebastian Bîlbă – Valentin Vatamaniuc, Robert Bosânceanu, Cătălin Tacu, Marius Raţă, Alin Scutariu, Alessandro Masella, Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Issaga Diallo (cpt.), Cătălin Coroamă

Rezerve: Alexandru Dohotariu – Ştefan Păvăluc, Vlad Bolocan, Ruben Sumanariu, Vasilică Buliga

Antrenor: Florin Cristescu

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts