Suporter adevărat, nu de tastatură…

După ce săptămâna trecută a eliminat din competiție colega de serie Aerostar Bacău, sorții i-au scos în cale Forestei Suceava un adversar de un cu totul calibru. În faza 16-imilor Cupei României, trupa pregătită de Petre Grigoraș va întâlni echipa ce după 8 etape din Liga I ocupă fotoliul de lider și anume Gaz Metan Mediaș. Așadar peste 8 zile pe Areni începând cu ora 16:30 vom avea parte de cel mai important meci jucat la Suceava din octombrie 2016 încoace. Până aici totul în regulă, nimic ieșit din comun, până astăzi când conducerea clubului a anunțat prin intermediul paginii de facebook prețul biletelor pentru jocul de pe 24 septembrie.
Dacă cei care iubesc cu adevărat echipa orașului, poate că nici nu s-au uitat la preț ci doar la ziua și ora meciului o altă parte a “suporterilor” a luat foc.
Sunt unii oamenii și din păcate deloc puțini care în anul 2019 li se pare mult ca la un meci cu una dintre echipele bune ale campionatului intern să pui prețuri la bilete cuprinse între 20 și 40 de lei, având în vedere că echipa pe care teoretic spui că o susții joacă cu 2 eșaloane mai jos, iar prin 2 victorii extrem de frumoase (Rădăuți și Aerostar) ți-a oferit ocazia să vezi o echipă de calitate la Suceava. Absolut normal și firesc am constatat că cei care sunt total de acord cu politica clubului suntem tot noi cei care etapă de etapă venim pe stadion pentru a susține echipa. De ce? Foarte simplu PENTRU CĂ DRAGOSTEA FAȚĂ DE UN CLUB E MULT MAI IMPORTANTĂ DECÂT ECHIVALENTUL ÎN BANI A UNI PACHET ȘI JUMĂTATE DE ȚIGĂRI. Am vrut să scriu cu majuscule pentru a scoate în evidență faptul că un bilet de preț mediu e contravaloarea a ceea ce un fumător cheltuie în medie pe zi. Personal, am multe curiozități și întrebări pentru acești suporteri de tastatură, dar una mă macină tare și o să o adresez aici. Pe 2 decembrie 2017 la meciul cu Ripensia Timișoara jucat la -10 grade și pe o ninsoare abundentă câți dintre cei care acum spuneți că e scump biletul ați fost pe stadion? Tare aș vrea să aflu răspunsul de la fiecare nemulțumit. Aaa și încă ceva, câți dintre voi ati fost din banii personali sezonul trecut în deplasări cu echipa? Puteți să-mi răspundeți și la asta?! Suporter nu înseamnă să-ți dai tag pe instagram la meciul de cupă cu Gaz Metan sau la cel de acum 3 ani cu FCSB. Suporter adevărat înseamnă să mergi în deplasări cu echipa atunci când nivelul la care joacă ea este unul aproape de amatori. Suporter înseamnă să te trezești dimineata și chiar dacă vezi că ninge și e frig de crapă pietrele tu să știi că trebuie să fii în tribune pentru echipă.
Ceea ce am scris acum e în nume personal și nicidecum nu e părerea generală a site-ului.
Fiecare coleg de al meu are dreptul să fie sau să nu fie de acord cu ce am scris.
20 – 40 lei < ❤ FORESTA !

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts