Scrisoare către domnul primar

Complexe sportive, stadioane, săli polivalente și toate au fost doar promisiuni.

Domnule primar, în calitate de iubitor al sportului aș vrea să-mi răspundeți public la câteva aspecte pe care vreau să le evidențiez. Tot timpul ați declarat că se vor construi complexe sportive, stadioane și săli polivalente lângă zona Metro. Proiecte pe hârtie, fie desenate fie făcute în photoshop nimic concret până acum. Sunt orașe în care s-au construit stadioane în doi ani fără ca primarul să le promită oamenilor timp de 10 ani. V-ați plâns că doar primăria sprijină financiar clubul Foresta, acum lucrurile s-au schimbat, există și alți terți care investesc la această echipă. Acum aproape o lună susțineați că un australian serios vrea să construiască stadionul de fotbal al Sucevei, însă informația a rămas suspendată sau acel australian s-a pierdut prin jungla suceveană?!

Vă întreb acum, nu credeți că acest oraș are nevoie de sport? Nu credeți acești oameni merită și ei un stadion sau o sală polivalentă?

Vă asigur că oamenii aceștia, iubitori de fotbal, handbal sau orice alt sport, își doresc condiții mai bune atât pentru ei cât și pentru cei care practică un anumit sport pentru a face performanță.

Domnule primar, eu sunt unul din acei iubitori de sport care fierbe de nerăbdare să meargă la un meci de fotbal însă mă lovesc de nişte condiții foarte proaste când ajung pe bătrânul Areni. Un stadion care nu doar că are un aspect învechit ci este chiar un real pericol pentru spectatori. Condițiile lasă de dorit. Gradene în loc de scaune și tencuială care se desprinde din infrastructura stadionului și ar putea lovi din moment în moment un spectator. Ah, nici nu mai spun de nocturna de mult promisă.

Domnule primar, vrem stadion, nu promisiuni! Vrem să vedem fapte, nu foi sau alte acte!

Total
0
Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts