Alexandru Rață, MVP, dar și în echipa etapei alături de Cosmin Ciubotaru

Doi suceveni au făcut parte din echipa etapei a treia din Divizia A1 de volei masculin. Unul de la Arcada Galați, iar altul de la CSM Suceava. 

Suceveanul Alexandru Rață este considerat unul dintre cei mai talentați tineri voleibaliști din Divizia A1 de volei masculin, dar și unul dintre oamenii de bază ai formației Arcada Galați. Rață a reușit în această rundă nu doar să facă parte din echipa etapei ci să fie declarat și MVP-ul rundei cu numărul 3. Conform site-ului doarvolei.ro, Rață a fost mai eficient în atac, reușind 12 puncte din 22 de atacuri (55% eficacitate), față de cele 13 puncte din 32 de atacuri ale rivalului său. De asemenea, Rață a fost blocat doar de patru ori pe parcursul jocului.

De asemenea, site-ul doarvolei.ro l-a descris pe Cosmin Ciubotaru (CSM Suceava) ca fiind ”un jucător ambițios, care a reușit nu mai puțin de 6 blocaje în fața unei echipe mult superioare și a unor adversari foarte valoroși, cei de la SCMU Craiova. În plus, a reușit două puncte din 5 atacuri și doi ași contra aceleiași echipe puternice cum formează oltenii. Prin toate acestea a dovedit că merită să fie inclus în Echipa Etapei a treia. Și a dovedit că pot face parte din Echipa Etapei și jucători de la echipe care nu se bat la primele locuri”.

ECHIPA ETAPEI A TREIA

Centri: Akhrorjon Sobirov (Arcada Galați) și Cosmin Ciubotaru (CSM Suceava)

Extreme: Oskar Madsen (Arcada Galați) și Marius Iftime (Steaua)

Fals: Alexandru Rață (Arcada Galați)

Ridicător: Filip Constantin (SCM Zalău)

Libero: Mihai Mărieș (SCM Zalău)

MVP: Alexandru Rață (Arcada Galați)

Total
0
Shares
Related Posts