TIC-TAC! Oare cât mai bate ceasul pentru Foresta Suceava?!

Telenovela începută în urmă cu câteva sezoane pe Areni își așteaptă deznodământul. Mai duce Foresta un sezon sau se pune lacătul pe stadion?!

Zilnic primim mesaje fie pe facebook fie prin intermediul altor surse de la diverși suporteri ai clubului Foresta Suceava, cu toții sunt curioși să afle cine va prelua echipa. După multe nume din mediul de afaceri sucevean care s-au vehiculat în această vară pe Areni, nimeni, dar efectiv NIMENI, ținem să subliniem acest aspect, nu a ajuns la o înțelegere cu membrii fondatori care erau dispuși după ultima conferință de presă să cedeze clubul (aproape) oricărui investitor.

Cum negocierile stagnau, iar majoritatea investitorilor suceveni au făcut un pas în spate fie din cauza neînțelegerilor fie din cauza pretențiilor actualilor conducători, clubul a rămas de izbeliște motiv pentru care ex-vicepreședintele Forestei, Marian Bordeianu, s-a arătat dispus să preia el formația de pe Areni cu datoriile care sunt de ordinul miliardelor (lei vechi). Acestuia i s-a transmis că dacă echipa nu va fi cedată până pe 24 iulie, consiliul director al Forestei îi va înmâna lui actele clubului care își va continua astfel activitatea.

A trecut și data de 24 iulie, iar membrii fondatori ai Forestei nu s-au ținut de cuvânt și așteaptă pe Areni un grup de investitori necunoscuți deocamdată din București, probabil fani de mici ai clubului sucevean. Dacă mediul de afaceri sucevean nu-și iubește orașul, măcar s-o facă alții, nu-i așa?!

Lăsând deoparte ironiile, viitorul e trist indiferent de cine va prelua echipa (dacă o va face cineva în cele din urmă) pentru că timpul trece, echipele din Liga a III-a și-au structurat deja loturile, au stabilit meciurile de pregătire, iar multe dintre ele se afle deja în cantonamente. Noi probabil că am rămas cu gândul la cantonamentul din Croația unde am îmbrățișat cu mare drag un oraș cu nume de organ genital. 🙂

 

Noi vă lăsăm mai jos și un articol al unui alt coleg de breaslă: 

Banii virați de Primăria Suceava, scoși din bancomat de unii căpușari ai Forestei ⋆ Sandrinio

Total
0
Shares
Related Posts