Foresta Suceava nu reușește să învingă echipa lui Bălan nici la Rădăuți

Meciul amical dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. 

Pe o vreme mohorâtă și cu câțiva spectatori în tribunele stadionului municipal din Rădăuți, Foresta și Bucovina au repetat isprava din meciul de pe Areni. Partida s-a desfășurat pe durata a două reprize a câte 40 de minute fiecare. Jocul a fost asemănător celui disputat în urmă cu o săptămână, formația rădăuțeană fiind cea care a condus ostilitățile pe teren. Foresta nu a impresionat, ocaziile cele mai mari aparținând trupei lui Daniel Bălan care a avut aproximativ cinci ocazii singuri cu portarul, însă tabela a rămas neschimbată. O mică precizare legată de partidele cu Rădăuți, acum o săptămână Bucovina i-a purtat noroc Forestei în urma rezultatului de 0-0 de pe Areni ca mai apoi ”galben-verzii” să reușească surpriza etapei în Liga a II-a după 2-0 cu CS Mioveni, poate lucrurile vor arăta la fel și în duelul de sâmbătă de la Sibiu cu AFC Hermanstadt. Pentru acest meci, conducerea clubului sucevean a pus la dispoziție și un microbuz pentru galerie.

Transferurile nu s-au încheiat pe Areni 

Foresta se va întări în următoarele zile cu trei jucători:

  • un portar din Tunisia de 26 de ani
  • un mijlocaș din Mali
  • un atacant din Belgia de 23 de ani, ultimii doi sunt deja la Suceava iar portarul tunisian urmează să ajungă în această seară.

Conducerea clubului este în continuă căutare de soluții pentru a putea alcătui o echipă competitivă datorită faptului că acest campionat va fi lung, vor apărea accidentări, suspendări sau chiar oboseala își va spune cuvântul.

Total
0
Shares
Related Posts