S-a rupt lanțul de iubire la Foresta Suceava | Goian și Bălan părăsesc Areniul după numai patru jocuri

Dorin Goian și Daniel Bălan, doi dintre oamenii cei mai apreciați din fotbalul sucevean în ultimii 20 de ani, și-au reziliat contractele cu clubul Foresta Suceava. 

Veniți pe Areni la începutul acestui sezon, Dorin Goian și Daniel Bălan nu au avut tocmai cele mai bune rezultate alături de ”galben-verzi”. În scurta perioadă petrecută pe Areni, cei doi tehnicieni au înregistrat trei înfrângeri și o singură victorie. Din cele trei înfrângeri, două au fost în compania formației Șomuz Fălticeni, în campionat, respectiv în Cupa României. În condițiile în care mai bine de jumătate dintre transferurile realizate în această vară nu au confirmat, cei doi tehnicieni s-au confruntat și cu problemele legate de Covid-19 în rândul jucătorilor. Recent, și tehnicianul principal Dorin Goian a fost confirmat cu Covid-19. Eșecurile cu Șomuz Fălticeni au dus la demiterea celor doi, motiv prin care conducerea clubului a hotărât ca pentru jocul de sâmbătă cu Hușana Huși să se ocupe de echipă maseur-ul Bogdan Tudoreanu și antrenorul cu portarii, Vasile Prisacă.

Anunțul rezilierii contractelor celor doi antrenori a fost postat pe pagina de facebook a clubului: 

”În urma debutului slab din campionat și a eșecului din Cupa României, am avut o discuție cu antrenorul Dorin Goian, în urma căreia am stabilit de comun acord rezilierea contractului. De asemenea, am reziliat și contractul antrenorului secund, Daniel Bălan. Le mulțumim pentru această perioadă și dorim mult succes în carieră!”, au transmis oficialii clubului. 

Reamintim că la finele sezonului trecut, Petre Grigoraș a fost demis de pe banca Forestei Suceava în urma neîndeplinirii obiectivului, acesta obținând o clasare pe locul secund. Gruparea suceveană se află la al treilea sezon petrecut în eșalonul al treilea, iar posibilitatea ca sezonul 2021-2022 să ne prindă tot aici este destul de mare.

Cert este că Foresta Suceava avea nevoie de un șoc la echipă, însă oare ăsta trebuia să fie șocul?!

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts