Bucovina Rădăuți, cu un pas și jumătate în finala barajului

Echipa pregătită de Iulian Ionesi este aproape de a scrie cea mai frumoasă poveste pentru fotbalul rădăuțean după victoria cu scorul de 2-0 în fața Daciei Unirea Brăila.

Mugur Florescu și Ionel Stoian sunt doi dintre actorii principali ai Bucovinei Rădăuți care și-au pus amprenta serios pentru accederea în finala barajulu pentru promovarea în Liga a II-a. Fără emoții, elevii lui Ionesi, în fața unor jucători trecuți pe la nivelul Ligii I și a II-a. De ce s-a temut, nu a scăpat, tehnicianul brăilenilor, Florentin Petre și-a avertizat jucătorii că nu vor avea un meci tocmai ușor, lucru și confirmat în urma evoluției foarte bune a întregii echipe rădăuțeni.

Scorul de 2-0 nu le asigură rădăuțenilor prezența în finala barajului în proporție de 100%, însă echipa lui Ionesi a luat un avantaj serios față de brăileni. Returul va fi cu siguranță unul extrem de greu pentru Rădăuți, însă presiunea mai mare este pe formația din Brăila.

CSM Bucovina Rădăuți: Butnariu – Antonesei, Vișinar, Florescu, Coajă, Vitu, Bejenar, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Plămadă (cpt), Stoian.

Returul va avea loc săptămâna viitoare pe stadionul Municipal din Brăila, iar meciul va fi transmis pe pagina de facebook a formației brăilene.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts