Sponsori Sponsori

Reprezentantele Sucevei în Liga a III-a se pregătesc intens

Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni se pregătesc intens pentru un nou sezon de Liga a III-a. 

Foresta Suceava s-a mișcat destul de bine în ultimul amical

După ce au reușit o campanie de achiziții destul de interesantă, staff-ul și conducerea clubului Forestei Suceava pun la punct pregătirea fizică a jucătorilor. În cele două jocuri amicale disputate până în prezent, Foresta Suceava a suferit o înfrângere în fața formației Aerostar Bacău cu 1-0, însă și-a luat revanșa în cel de al doilea amical al verii cu FC Botoșani II, formație pe care a învins-o cu scorul de 4-1. Golurile sucevenilor au fost reușite de: Andrei Cerlină, Vlad Stănescu, Cornel Căinari și Constantin Drugă. De remarcat faptul că trei dintre marcatorii din acest joc pentru Foresta sunt ”nou-veniți”. Cerlincă, Stănescu și Drugă au revenit pe Areni în această vară.

Bucovina Rădăuți își continuă forma bună de sezonul trecut

Deși au pierdut doi jucători de bază, Cerlincă și Stănescu, Bucovina Rădăuți are 3 victorii și un egal în meciurile amicale disputate în această vară. Cele trei victorii ale Rădăuțiului au fost consemnate împotriva formațiilor: LPS Suceava (12-1), Amicii Bruxelles (2-0) și Gloria Bistrița (1-0). Rezultatul de egalitate, scor 0-0, a fost obținut în compania formației Ozana Târgu Neamț, echipă care va face parte din Seria I a Ligii a III-a din acest sezon. Una peste alta, Rădăuțiul își menține forma constantă și bună din sezonul precedent.

Șomuz Fălticeni și cei 5 camerunezi 

Lucruri inedite se întâmplă și la Fălticeni. O formație care speră ca în acest sezon nu va mai avea parte de emoțiile pe care le-a avut la finele sezonului trecut, motiv pentru care, în mod surprinzător, la pregătirile echipei au ajuns și 5 camerunezi. Dacă acum o săptămână am anunțat 5 transferuri destul de bune făcute de Fălticeni, conducerea echipei a mai adus încă 5. Pentru Fălticeni cred că este o premieră, nu știu câți jucători de altă naționalitate să fi trecut pe la echipa fălticeneană în ultimele 5 sezoane. Cât despre rezultatele obținute de Fălticeni: 3-2 cu LPS Suceava, 1-1 cu Amicii Bruxelles și 1-2 cu Ceahlăul Piatra Neamț. Situația s-ar putea schimba în perioada următoare în funcție de integrarea noilor jucători.

Concluziile le trageți voi

  1. Cine a făcut cea mai ”răsunătoare” campanie de achiziții?
  2. Cine credeți că se va clasa cel mai bine în Liga a III-a dintre cele trei formații sucevene?

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts