Sponsori Sponsori

Cătălin Vraciu: ”Ar trebui să promoveze echipele aflate pe locul 1 în seria lor”

Cătălin Vraciu, fostul jucător al ”galben-verzilor” a declarat în cadrul unui interviu pentru site-ul deșteptarea.ro că echipele aflate pe primul loc în fiecare dintre seriile Ligii a III-a ar trebui să promoveze în Liga a II-a. Acesta consideră că starea de urgență se va prelungi, iar atunci va fi foarte greu ca etapele rămase de disputat să mai aibă loc.

”Dacă după 21 aprilie, se va dicta o nouă amânare de o lună, cum e mai mult decât plauzibil, îmi vine greu să cred că se va mai relua campionatul. Pentru a-ți intra cât de cât în formă ar fi nevoie de minimum trei săptămâni de pregătire până la primul meci.

Mai ales că tot calendarul ar trebui comprimat cu jocuri sâmbătă-miercuri- sâmbătă, iar dacă nu te pui pe picioare din punct de vedere fizic nu poți duce acest ritm fără a risca serios o accidentare musculară. Ei bine, toate aceste elemente ne duc cu gândul la un calendar competițional care s-ar sfârși prin iulie. E puțin probabil, dar rămâne să vedem deoarece acum totul e la nivel de ipoteze. Ar trebui să promoveze echipele aflate pe locul 1 în seria lor. Și nu o spun pentru că e și situația noastră, ci pentru că ar fi unica portiță pe care ți-o oferă regulamentul. Adevărul este că noi, ca echipă, arătam foarte bine înainte de întrerupere și, pentru tot ce am arătat în acest sezon, merităm cu prisosință să revenim în Liga a 2-a”, a spus Cătălin Vraciu pentru Deșteptarea.

Aerostar Bacău este liderul Seriei I a Ligii a III-a fiind despărțită de 7 puncte față de locul al doilea ocupat de Foresta Suceava.

Total
0
Shares
Related Posts