Egal la debutul pe banca tehnică a Șomuzului pentru Florin Ailenei

Șomuz Fălticeni a remizat scor 1-1 în runda cu numărul 13 a Seriei I a Ligii a III-a cu Ceahlăul Piatra Neamț pe teren propriu. 

Cu modificări la nivelul băncii tehnice după demiterea antrenorului Iulian Ionesi, Șomuz Fălticeni a simțit șocul de la echipă și a obținut un rezultat pozitiv la debutul lui Florin Ailenei pe bancă. Fălticenenii și nemțenii și-au împărțit cele două reprize, dacă gruparea pregătită de Florin Ailenei a fost superioară în prima repriză, elevii lui Cristi Pustai și-au luat revanșa în partea secundă.

Șomuz Fălticeni a deschis scorul în prima repriză prin atacantul Robert Martin în minutul 34, scor care s-a menținut până la pauză. Imediat în partea secundă, jucătorii lui Pustai au forțat egalarea care a venit în cele din urmă în minutul 69 atunci când Richardo Mihalache a înscris pentru formația oaspete. Rezultatul de 1-1 s-a menținut până la final, iar cele două formații și-au împărțit punctele. 

După cele 13 etape, Șomuz Fălticeni ocupă locul al 7-lea în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a cu 18 puncte având un bilanț de 5 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri.

Pentru gruparea pregătită de Florin Ailenei urmează duelul din deplasare cu liderul Foresta Suceava care se anunță unul de foc pentru ambele formații. Jocul este programat să se dispute, sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 14:00, pe stadionul Areni.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Șomuz Fălticeni

Total
0
Shares
Related Posts