Foresta Suceava a cedat în fața Bucovinei Rădăuți în ultima etapă din sezonul regular al Ligii a III-a

Sezonul regular al Ligii a III-a s-a încheiat, iar echipele își pregătesc strategiile pentru play-off și play-out. În ultima rundă, Bucovina Rădăuți a învins-o pe Foresta Suceava, într-un meci anost în care gruparea rădăuțeană a avut parte mai degrabă de un meci de antrenament. Foresta a folosit mai multe rezerve, iar rădăuțenii au profitat de această situație și au obținut o victorie importantă, datorită golurilor marcate de Alexandru Aftanache în minutele 7 și 35.

În urma acestui rezultat, Foresta Suceava a terminat sezonul regulat pe primul loc, cu 42 de puncte, în timp ce Bucovina Rădăuți a ocupat locul secund, cu 37 de puncte. Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Bacău au adunat câte 33 de puncte fiecare, însă Ceahlăul a ocupat locul trei, datorită golaverajului superior. Cele patru echipe se vor lupta în play-off pentru unul dintre cele două locuri care duc la barajul pentru promovarea în Liga a II-a.

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți par a fi cele mai bine poziționate pentru a ajunge la baraj, având avantajul de a juca mai multe meciuri pe teren propriu în cadrul play-off-ului. Foresta va disputa 6 jocuri acasă și 3 în deplasare, în timp ce Bucovina Rădăuți va juca 5 meciuri acasă și 4 în deplasare. Ceahlăul Piatra Neamț va avea parte de 4 meciuri acasă și 5 în deplasare, iar CSM Bacău va juca doar 3 jocuri acasă și 6 în deplasare.

În prima rundă a play-off-ului, Foresta Suceava va primi vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamț, iar Bucovina Rădăuți va juca acasă cu CSM Bacău. În timp ce cele două echipe sucevene par a avea cele mai mari șanse de a ajunge la baraj, Șomuz Fălticeni va evolua în play-out-ul Ligii a III-a. Toate echipele își doresc să ajungă în Liga a II-a, însă doar două dintre ele vor reuși să se califice în barajul pentru promovare.

 

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts