Râmnicu Sărat – Bucovina Rădăuți, mâine de la ora 18:00

Etapa cu numărul XXVI o găsește pe Bucovina Rădăuți în deplasare unde va susține meciul împotriva penultim-clasatei CSM Râmnicu Sărat.

Week-end-ul trecut, echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a jucat împotriva liderului Gloriei Buzău, trecând cu brio peste ceea ce avea să fie numită cea mai dificilă partidă din campionat. Dacă în turul campionatului buzoienii au reușit să se impună pe teren propriu, la Rădăuți lucrurile nu au mai stat la fel, întorcându-se acasă cu un singur punct în urma remizei albe, dar cu toate acestea obținând biletul către Liga a II-a, promovând deja matematic. Deși oaspeții au avut destule șanse de a marca, portarul bucovinenilor, Puianu Ionuț, şi-a aparat foarte bine poarta, nelăsându-i pe aceștia să îi marcheze vreun gol. Suficiente ocazii de a marca a avut și echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan, însă nu a reușit să treacă de cea mai puternică defensivă din serie, astfel meciul încheindu-se 0-0, ambele echipe primind câte un punct și păstrându-şi poziția în clasament. Sâmbătă, Bucovina Rădăuți întâlnește echipa Râmnicului Sărat, formație care își joacă poate ultima șansă de a rămâne în Liga a III-a, deși șansele ca acest lucru să se mai întâmple sunt foarte mici, ceea ce înseamnă că vor da totul pe teren și cu siguranță nu va fi o partidă ușoară pentru rădăuțeni. Clasați pe cea mai bună poziție din istoria echipei, rădăuțenii se află în acest moment pe locul 2, cu 48 de puncte. Tot pe locul 2 se află și Râmnicu Sărat, însă dacă privim invers clasamentul, echipa acumulând în cele 25 de partide jucate doar 15 puncte. Etapa trecută, adversarii de mâine ai rădăuțenilor au cedat în fața Metalului Buzău, fiind învinși cu scorul de 1-0. În tur, atunci când cele două echipe s-au întâlnit ultima dată, Bucovina Rădăuți a spulberat-o pe Râmnicu Sărat cu scorul de 4-0, marcatorii de atunci fiind Andrei Cerlincă, Cosmin Coroamă, Vasile Dănilă şi Radu Ungurianu. În meciul de mâine, cei doi antrenori nu vor putea conta pe serviciile a doi jucători: Liviu Busuioc, care este accidentat, și Andrei Cerlincă, suspendat.

Este un meci decisiv mai mult pentru Râmnicu Sărat. Pentru ei cele 3 puncte sunt vitale. Noi vrem să ne apărăm poziția a doua din clasament, deci suntem și noi motivați să facem un joc bun și un rezultat pe măsură

, a declarat antrenorul Bucovinei Rădăuți, Dorin Goian.

Partida va avea loc mâine, de la ora 18:00, pe Stadionul “Municipal” din Râmnicu Sărat.

Programul etapei a XXVI-a:

Vineri, 3 mai, ora 18:00:

  • Paşcani – Foresta Suceava

Sâmbătă, 4 mai, ora 18:00:

  • Râmnicu Sărat – Bucovina Rădăuți
  • CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Şomuz Fălticeni
  • Gloria Buzău – FC Botoșani II
  • Sănătatea Darabani – Focșani
  • Oțelul Galați – Târgu Secuiesc
  • Sporting Lieşti – Metalul Buzău

Ştiința Miroslava va sta.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts