Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni câștigă play-out-ul Seriei I după victoria din deplasare în fața grupării Aerostar Bacău

Cel mai probabil în ultima etapă Rapid Brodoc nu se va prezenta la partida programată pe stadionul ”Constantin Jamaischi”, iar fălticenenii vor încheia sezonul pe primul loc din play-out.

Echipa pregătită de Daniel Stoica a obținut o victorie importantă în deplasare, câștigând cu 1-0 în fața Aerostar Bacău, în deschiderea penultimei etape din play-out-ul Seriei I a Ligii a III-a. Meciul, disputat vineri, a i-a asigurat poziția Șomuzului în lupta pentru primul loc.

Golul decisiv a fost marcat de Eduard Julei în minutul 26, aducând cele trei puncte pentru formația fălticeneană. În cealaltă partidă programată în penultima etapă a play-out-ului, CSM Vaslui a câștigat fără joc, cu scorul de 3-0, după ce adversarul Rapid Brodoc nu s-a prezentat.

Clasamentul actual al play-out-ului:

  1. CSM Vaslui – 34 puncte
  2. Șomuz Fălticeni – 33 puncte
  3. Aerostar Bacău – 21 puncte
  4. Rapid Brodoc – 14 puncte

Ultima etapă din play-out se anunță extrem de interesantă, cu Șomuz Fălticeni programată să joace acasă împotriva Rapid Brodoc sâmbăta viitoare. O victorie în acest meci le-ar putea asigura celor de la Șomuz primul loc în clasament, depinzând și de rezultatele celorlalte echipe.

Daniel Stoica și echipa sa au demonstrat o formă excelentă în acest sezon de play-out, iar meciul de sâmbătă se anunță a fi unul crucial pentru a încheia sezonul cu o notă pozitivă. Suporterii sunt așteptați în număr mare să-și susțină echipa în acest meci decisiv.

 

Sursa foto: Alex Săvescu

Total
0
Shares
Related Posts