Sponsori Sponsori

Promovarea Forestei, episodul IV

Din 2018 odată cu retrogradarea în Liga a III-a, între Foresta și cuvântul promovare a fost mereu o opoziție de necontestat. Fie că lotul a fost format în majoritate de stanieri, fie de români cu experiență, fie că pe banca tehnică au stat nume grele sau nu, atunci când s-a tras linie mereu am rămas pe afară.
Motivele sunt multe și nu fac neapărat obiectul acestor rânduri. Unele sunt subiective altele obiective, dar finalitatea a fost de fiecare dată aceeași.
Acum în al IV-lea sezon de Liga a III-a lucrurile stau puțin diferit. Sau mai mult decât puțin diferit. Premise favorabile sunt fără îndoială: în toamna trecută rezultatele bune nu au contenit să apară, iar echipa pentru prima oară după mult timp pare a avea o identitate proprie de joc.
Iarna pare să fi fost și ea un sfetnic bun pentru Foresta care față de toamna anului trecut are un lot mult mai echilibrat atât numeric cât și valoric.
Iar cireașa de pe tort în ceea ce privește perioada de mercato e aducerea lui Daniel Novac. În vârstă de 34 de ani acesta nu mai târziu de anul 2017 si-a trecut în palmares atât o cupă cât și o supercupă a României din postura de căpitan al celor de la FC Voluntari.
Așadar premise pozitive pe Areni există. Deși drumul e unul mai mult decât lung, sistemul competițional e unul nou, iar din seria a doua, Oțelul Galați pare cu o clasă peste toate posibilele rivale la baraj. Nici Foresta nu pare a nu avea un cuvânt de spus în drumul către Liga a II-a.
Așadar, începând de sâmbătă pe Areni se va turna un nou film cu același titlu “Promovare”.
Ajunși deja la episodul IV sperăm că acesta să fie ultimul, iar finalul să fie unul fericit.

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts