CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți, mâine de la ora 17:00

Bucovina Rădăuți se deplasează mâine la Piatra Neamț unde se pregătește să înfrunte una dintre echipele imprevizibile ale campionatului.

Rădăuțenii au șansa mâine să urce pe locul al doilea dacă vor câștiga în fața Ceahlăului, însă nu stau doar la mâna lor, condiția ca acest lucru să se întâmple este cea ca Oțelul să cedeze în fața Forestei. Etapa trecută, echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a întâlnit ultim-clasata Sănătatea Darabani, meci de pe urma căruia s-a ales cu 3 puncte, după cum era de așteptat. Deşi au făcut o primă repriză slabă, intrând la cabine cu scorul de 0-0, rădăuțenii s-au mobilizat în partea a doua, deschizând scorul chiar după două minute dintr-un penalty executat de Radu Ungurianu. Când toată lumea credea că soarta partidei a fost decisă şi că scorul final va fi de 1-0, antrenorul Bucovinei Rădăuți, Dorin Goian, face în prelungirile partidei o schimbare foarte importantă, introducându-l pe Liviu Busuioc care se ambiționează și închide meciul cu 2-0. Astfel, trupa rădăuțeană obține o victorie importantă și mai acumulează 3 puncte prețioase. Mâine, bucovinenii vor înfrunta Ceahlăul Piatra Neamț, echipă care în acest moment se află pe locul al 8-a, la mijlocul clasamentului, cu 30 de puncte și care vine după o înfrângere usturătoare în fața liderului Gloria Buzău, pierzând cu scorul de 6-1. Meciul tur, atunci când cele două adversare de mâine s-au întâlnit ultima dată, s-a încheiat la egalitate, fără ca una dintre echipe să marcheze vreun gol, fiind atunci prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu. Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan este foarte motivată ca mâine să aducă la Rădăuți primele 3 puncte din deplasare din acest retur, până acum având parte de 2 înfrângeri şi un egal. În acest moment, Bucovina Rădăuți se află pe podiumul Ligii a 3-a, ocupând poziția a 3-a, cu 44 de puncte, cu doar 2 puncte în spatele Oțelului Galați, ocupanta locului 2.

Trebuie să învățăm să suferim mai mult în momentele grele ale partidei. Atunci când adversarii au o perioadă mai bună și pun presiune pe noi, trebuie să învățăm să gestionăm mai bine aceste momente. Ne dorim să aducem primele 3 puncte din deplasare din acest retur. O să fie un joc greu pentru că acasă joacă bine și ei

, a declarat antrenorul trupei rădăuțene, Dorin Goian.

Meciul va avea loc mâine, de la ora 17:00, pe Stadionul “Municipal” din Ceahlău.

Programul complet al etapei XXIV:

Vineri, 19 aprilie, ora 17:00:

  • CSM Paşcani – Şomuz Fălticeni (încheiat 2-2)

Sâmbătă, 20 aprilie, ora 17:00:

  • CSM Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți
  • Oțelul Galați – Foresta Suceava
  • Râmnicu Sărat – Gloria Buzău
  • Sănătatea Darabani – FC Botoșani II
  • Ştiința Miroslava – CSM Focșani
  • Metalul Buzău – Târgu Secuiesc

Sporting Lieşti va sta.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts