Dream Team Ipotești a reușit scorul rundei în Seria a II-a a Ligii a V-a

În seria a II-a a Ligii a V-a, lucrurile par să fie clare, iar Larix Dornișoara se îndreaptă cu pași mici, dar siguri că următorul eșalon valoric, însă speranțele rămân în continuare pentru Juniorul Fălticeni. 

Etapa a 13-a a fost cu ghinion pentru unii și cu noroc pentru alții. Dacă pentru Vânătorul Dorna Candrenilor a fost cu ghinion, pentru Valea Suhei a fost cu noroc. În partida disputată în frumoasa bază sportivă a Dornei Candrenilor, Valea Suhei a reușit să obțină primul punct din acest sezon. Denis Covalciuc și Marian Sile au marcat golurile echipei din Dorna Candrenilor.

Larix Dornișoara nu a avut emoții în partida câștigată în fața trupei antrenate de Iulian Palahniuc. Formația din Poiana Stampei a câștigat cu scorul de 4-1 grație reușitelor semnate de Nicolae Rad (două goluri), Marius Conțofan și Vasile Luci, în timp ce golul de onoare al echipei din Frasin a fost izbutit de Costel Simeria.

Formația Stejarii Dragomirnei au zdrobit-o pe echipa secundă a Șomzului Fălticeni cu scorul de 4-0. Reușitele grupării din Mitocu Dragomirnei au fost semnate de Stejărel Ferar (două goluri), Simion Flavius și Iulian Jureschi.

Scorul etapei a fost înregistrat în partida dintre ACS Dream Team Ipotești și ACS Carpatic Suceava. Formația ipoteșteană a câștigat la scor de tenis, 6-0. Mihai Timu, Claudiu David, Lucian Bujoreanu, Vasile Palagheanu, Adrian Doroșcan și Gheorghe Cibireac și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Florin Bidan, Ion Lupăștean și Dănuț Procopciuc au fost decisivi în duelul câtigat de Juniorul Fălticeni, scor 2-0, în deplasare, în fața trupei din Vama. Gruparea din Fălticeni speră ca liderul autoritar al Seriei să facă pași greșiți în cele 5 partide care mai sunt de disputat până la final.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 13 37p
2 AS Juniorul Fălticeni 13 32p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 13 27p
4 ACS Dream Team 13 24p
5 ACS Bradul Vama 13 17p
6 ACS Avântul Frasin 13 15p
7 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 13 14p
8 ACS Șomuz II Fălticeni 13 10p
9 ACS Carpatic Suceava 13 7p
10 ACS Valea Suhei 13 1p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Dream Team Ipotești

 

Total
0
Shares
Related Posts