Polul Nord Brodina și Releul Mihoveni au maximum de puncte după primele două etape în Seria I a Ligii a V-a

Viitorul Vadu Moldovei o umilește pe Sporting Voința Bunești, Marginea cedează pe teren propriu în fața Voinței Zvoriștea, iar Sporting Siminicea câștigă fără emoții partida cu Viitorul Forăști. 

Viitorul Vadu Moldovei nu a avut milă de Sporting Voința Bunești, formație pe care a învins-o cu scorul de 5-0. Reușitele echipei gazdă au fost semnate de George Asavetei, Adi Oprea (două goluri), Petru Samson și Casian Apopei. Gruparea din Vadu Moldovei obține astfel primele puncte din acest sezon.

Unirea Salcea a pierdut la limită duelul cu Releul Mihoveni Șcheia de pe teren propriu. Oaspeții au marcat unicul gol al partidei din penalty prin Bogdan Rotar. După această victorie, gruparea lui Cătălin Nichitean ajunge la 6 puncte din 6 posibile după primele două etape.

Tot maximum de puncte are și Polul Nord Brodina după succesul de pe teren propriu în fața grupării Voința Hânțești. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-1 grație reușitelor semnate de Adi Coroamă (două goluri) și Dumitru Juravle în timp ce pentru oaspeți a înscris Cosmin Cornea. Cu cele două goluri reușite în runda a doua a Ligii a V-a, jucătorul Adi Coroamă ajunge la șase reușite anunțându-și candidatura pentru titlul de golgheter al Seriei I.

FC Marginea nu a reușit să lege cea de-a doua victorie și a cedat pe teren propriu în fața formației Voința Zvoriștea. Oaspeții s-au impus cu scorul de 3-2 la finalul unui joc spectaculos. Pentru gazde au înscris Dănuț Martinescu și Florin Hînțari.

Sporting Siminicea s-a distrat pe teren propriu în fața Viitorului Forăști. Gruparea din Siminicea a dispus cu scorul de 4-1 grație reușitelor semnate de Ovidiu Serediuc și Ionuț Antoneac (trei goluri), iar pentru oaspeți a înscris Daniel Pîslariu.

Clasamentul Ligii a V-a Seria I: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 2 6
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 2 6
3 FC Marginea 2 3
4 ACS Viitorul Vadu Moldovei 2 3
5 ACS Sporting Siminicea 2 3
6 AS Unirea Salcea 2 3
7 ACS Voința Hânțești 2 3
8 ACS Voința Zvoriștea 2 3
9 AS Viitorul Forăști 2 0
10 CS Sporting Voința Bunești 2 0

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cătălin Nichitean

Total
0
Shares
Related Posts