Sponsori Sponsori

Andrei Ciutac a dezvăluit cum au decurs discuțiile pentru Radu Ungurianu

Orgoliile care au existat în ultimii ani între Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți par să fi ajuns la final. 

Conducerea clubului Foresta Suceava și cea a Bucovinei Rădăuți și-au dat mâna în ceea ce privește transferul lui Radu Ungurianu pe Areni. După ce inițial rădăuțenii au declarat că mijlocașul Radu Ungurianu este netransferabil până în vară, în urma mai multor discuții care au existat de ambele părți, rădăuțenii au decis că este mai bine pentru mijlocașul lor să facă pasul către Foresta Suceava.

Președintele executiv al Forestei Suceava, Andrei Ciutac a ținut să le mulțumească atât celor din conducerea clubului rădăuțean cât și primarului Nistor Tătar pentru că și-au dat acceptul ca Ungurianu să ajungă pe Areni:

”În primul rând, aș dori să le mulțumesc domnului primar Nistor Tătar și celor din conducerea clubului Bucovina Rădăuți. În ultima perioadă am purtat mai multe discuții cu dumnealor și am ajuns la un consens că pentru fotbalul sucevean este cel mai bine ca împreună să putem construi o echipă puternică care să se lupte cu șanse reale pentru promovarea în Liga a II-a.”, a precizat Andrei Ciutac. 

În ceea ce îl privește pe Andrei Alecsandru, conducerea clubului de pe Areni a declarat că și-l dorește în continuare pe fundașul rădăuțean, însă deocamdată nu se știe ce se va întâmpla.

”Este un jucător pe care ni l-am dorit și încă îl dorim. Momentan nu pot oferi nici un fel de detaliu în acest sens”, a adăugat președintele executiv al Forestei Suceava, Andrei Ciutac. 
Rădăuțenii au anunțat și ei prin intermediul paginii de facebook transferul lui Radu Ungurianu la Foresta Suceava:

”Astăzi ne-am despărțit de unul dintre jucătorii importanți ai echipei noastre, este vorba despre Ungurianu Radu, care a semnat cu ACS Foresta Suceava!

Într-adevăr, am declarat săptămâna trecută că Ungurianu este un jucător netransferabil până la vară, însă totodată nu ne putem opune dorinței sale foarte mari de a semna cu Foresta, o dorință pe care el o consideră un pas important pentru cariera sa de fotbalist, iar noi nu putem periclita viitorul niciunui fotbalist, dimpotrivă dacă considerăm că este un avantaj pentru cariera sa, îl susținem!!!

În același timp, ținem să vă anunțăm că urmează să efectuăm niște transferuri care să înlocuiască cu brio breșele lăsate de plecările din această iarnă și vă promitem că vom reveni cu forțe proaspete în returul campionatului!!!

Mulțumim Radu Ungurianu pentru aportul adus echipei în perioada petrecută la Rădăuți și îți dorim mult succes pe mai departe!!!”, se arată în comunicatul de pe pagina de facebook a formației CSM Bucovina Rădăuți. 

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts