Andrei Ciutac: ”Dăm startul cursei de umărire a celor de la Aerostar Bacău”

Foresta Suceava va avea parte de un joc dificil în compania formației gălățene, Sporting Liești, în deplasare, mâine, începând cu ora 15:00. 

Echipa pregătită de Petre Grigoraș este obligată să nu facă pași greșiți în acest retur pentru a mai putea spera la prima poziție cea care duce în eșalonul secund al Ligii a II-a. După o perioadă foarte bună de pregătire în care ”galben-verzii” nu au înregistrat nici un eșec, elevii lui Petre Grigoraș merg la Galați cu gândul să obțină cele trei puncte. Foresta a efectuat în această pauză competițională și 10 transferuri printre care se enumeră următorii jucători: portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț) și Haralambie Mociu (Ripensia Timișoara), fundașii Savane Mamdou (Franța, Liga a IV-a) Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și mijlocașii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuți), Florin Burghele (Universitatea Cluj), Bogdan Filip (FC Botoșani II) și Diallo Flatie, originar din Mali (Africa).

Totodată, Petre Grigoraș nu se va putea baza pentru jocul de la Liești pe Diallo Flatie, deoarece încă nu i-a sosit cartea verde de transfer, dar nici pe serviciile fundașului Adrian Avrămia și mijlocașului Mario Pipoș, fiind accidentați.

Andrei Ciutac: ”Ne dorim să începem returul cu dreptul și să luăm cele trei puncte în meciul de la Liești”

”Sâmbătă reîncepem returul de campionat cu o deplasare pe terenul celor de la Sporting Liești. Practic sâmbătă dăm startul cursei de umărire a celor de la Aerostar și sperăm ca finalul de campionat să ne găsească pe primul loc. În ceea ce privește adversarul din prima etapă, foarte multe informații nu avem, în această pauză competițională nereușind să-i vedem în nici într-un joc de pregătire. Știm totuși că au adus câțiva jucători de la Focșani și Oțelul, ceea ce înseamnă că pot arăta mai bine decât în turul de campionat. Cu siguranță nu vom avea un meci ușor, deoarece terenul este destul de mic la Liesști, iar echipa gazdă probabil se va apăra foarte compact și nu vor lăsa foarte multe spații. Eu am mare încredere în băieți și cu toții ne dorim să începem cu dreptul și să obținem cele 3 puncte puse în joc.”, a declarat Andrei Ciutac, președintele executiv al Forestei Suceava.

Meciurile etapei a XVI-a: 

Mar 6, 2020 15:00 CS Aerostar Bacău  3 – 1  AFC Botoşani 2
Mar 7, 2020 15:00 CSM Focşani 2007   –   FC Ozana Târgu Neamț
Mar 7, 2020 15:00 CS Ştiinţa Miroslava   –   ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ
Mar 7, 2020 15:00 ACS Suporter Club Oţelul Galaţi   –   CSM Paşcani
Mar 7, 2020 15:00 ACS KSE Târgu Secuiesc 3 – 0 ACS Universitatea Dunărea de Jos Galaţi
Mar 7, 2020 15:00 CS Sporting Lieşti   –   ACS Foresta Suceava
Mar 7, 2020 15:00 CSM Bucovina Rădăuţi   –   ACS Hușana Huși
Mar 7, 2020 15:00 ACS Şomuz Fălticeni   –   CSM Bacău

În tur, ”galben-verzii” s-au impus pe teren propriu cu scorul de 3-0 grație golurilor reușite de Dudu Drugă, Robert Grumezescu și Aurel June. Ultimii doi au părăsit clubul de pe Areni în această iarnă.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts