Un investitor sucevean este interesat să preia clubul Foresta Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a dezvăluit în conferința de presă săptămânală faptul că un afacerist sucevean intenționează să preia clubul de pe Areni. 

Oare telenovela verii a ajuns la final pe Areni? Da, așa pare să fie. Membrii din conducerea clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac, Ion Lozovan și Mihai Ungurian par să fi ajuns la o înțelegere cu un cunoscut om de afaceri în industria horeca. De asemenea, afaceristul sucevean nu va conduce singur gruparea de pe Areni, iar sursele noastre spun că alături de acesta vor mai veni câțiva oameni potenți financiar din județul Suceava.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu care a promis că indiferent de cine va conduce clubul, primăria municipiului Suceava va susține în continuare Foresta pentru a-și îndeplini obiectivul și anume cel al promovării în Liga a II-a.

„O veste bună de la fotbal. Mi-a ajuns la urechi că este interesat cineva, un investitor sucevean, chiar din oraș, să cumpere clubul Foresta. Doamne ajută! N-am niciun fel de implicare, dar am auzit. Nu divulg persoana- zic eu- un om serios, care și-ar dori să investească în fotbal. M-aș bucura foarte mult să se limpezească apele acolo și vreau să-l asigur, în calitatea mea de primar, că voi sprijini în continuare fotbalul la Suceava și rămâne ținta pentru anul viitor să revenim în Liga a doua.”, a transmis Ion Lungu, citat de NewsBucovina.

La fel de important pentru fotbalul sucevean ar fi ca Dorin Goian, Gabriel Clim și Marian Bordeianu să continue în aceeași formulă pe Areni și din sezonul următor.

Total
0
Shares
Related Posts